Titanfall
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Gdzie jest najlepsza oferta na grę? Pudełkowa albo digital - nie ma różnicy.
Ostatnio zmieniony 8 mar 2014, o 21:27 przez net_runner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Empik 119,99 zł pudełko.
http://www.empik.com/titanfall-pc-elect ... ltimedia-p
http://www.empik.com/titanfall-pc-elect ... ltimedia-p
Zauważ że post był edytowany. ;)
Wcześniej nie było żadnego zapytania lub informacji wskazującej o tym o czym chciałby porozmawiać autor.
Co do ofert, polecam zestawienie przygotowanie przeze mnie w innym temacie.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Z tego co wiem mają zrobić prywatne serwery w nadchodzącym patchu. Ludzie narzekali na zły matchmaking, a już po tygodniu dodali funkcję beta nowego dobierania graczy, czyli można powiedzieć ,że Respawn szybko reaguje na problemy gry. W jakimś tam wywiadzie jeden z głównych projektantów titanfalla powiedział, że gra ma potencjał esportowy, ale czy będą organizowane jakieś turnieje czy eventy, jak na razie nic nie wiadomo. Jedyne co jest pewne to te prywatne serwery.
Osobiście mam już 3 generację(22h gry). Gdybym miał oceniać to coś pomiędzy 7-8. Gra nie jest rewolucją wśród mulitplayerowych fps-ów, ale jest miłą odmianą od o wiele mniej dynamicznego coda czy battlefilda.
Osobiście mam już 3 generację(22h gry). Gdybym miał oceniać to coś pomiędzy 7-8. Gra nie jest rewolucją wśród mulitplayerowych fps-ów, ale jest miłą odmianą od o wiele mniej dynamicznego coda czy battlefilda.
Ja z pewnego nieoficjalnego źródła wiem że w tym roku ma być przynajmniej 1 turniej, ale to tak jak kolega wyżej wspomniał. W nadchodzących patcha wyjdą wszystkie prywatne i klanowe aspekty. No i nie zostało jeszcze ustalone czy właśnie w obrębie takich "pokoi" będzie można używać kart, ponieważ niektóre z nich [rare] są op. Myślę że 7,5/10 to słuszna ocena, produkcja nie jest jakimś gatunkowym masakratorem, ale nie jest także kitem pokroju wszechobecnych gier które ostatnio zaczęły wychodzić. Titanfall jest dopracowany, chociaż optymalizacja mogłaby być o ~15% lepsza. Myślę, że poprawią to jeszcze w przyszłości. W porównaniu do konkurencyjnych marek takich jak COD i BF [nie oszukujmy się, inne multi-fpsy nie liczą się już na tym wysokobudżetowym rynku], gra konkretnie weszła pomiędzy "młot a kowadło". Wg mnie jest bardziej dynamiczna od CODa, co przekłada się na większą taktykę niż w BFie. Niezła alternatywa i odskocznia od tego co przez ostatnie 5-6 lat to samo [mowa o COD/BF].