Jeżeli istnieje już taki wątek (znalazłem podobny ale tamten dotyczył gier a nie kart) to przepraszam administrację i moderację z całego serca

Ok, skoro wstęp mam za sobą to opowiem swoją historię

Ponad miesiąc temu do znajomych zaprosiła mnie pewna użytkowniczka o nicku Małaa ;* (teraz Jessica, link do profilu poniżej) nie znałem osoby i nikt z moich znajomych też nie kojarzył nikogo takiego ale w końcu po namyśle przyjąłem zaproszenie. Na dzień dobry przywitałem się i grzecznie zapytałem jak mnie znalazła, odpowiedzi nie dostałem, napisałem więc drugi raz (tym razem gdy była online) i także brak odpowiedzi. Zostawiłem w znajomych ale dałem sobie spokój, nagle dzisiaj cud się stał owa osoba przemówiła! A raczej napisała do mnie, rozmowa trwała niezwykle krótko i wyglądała następująco (skopiowałem ją):
JeSsica ;*: Hej
JeSsica ;*: Chciałbyś może mi dać lub wymienić karty ? ponieważ jestem jednym z niewielu kolekcjonerów kart i chciałbym mieć ich jak najwięcej

Azarex: hej
Azarex: najpierw mi powiedz jak mnie znalazłeś na Steamie?
JeSsica ;*: Szukam osob po zanjomych

Azarex: nie masz nikogo z moich znajomych w swoich

JeSsica ;*: znajomi/ znajomi i tak dochodze do Ciebie

Azarex: acha
Azarex: co do kart to niestety musiałbym przejrzeć swoją listę i zobaczyć które mam zbędne do wymiany
JeSsica ;*: a nie chcialbys tla na profil steam za twoje karty?
Azarex: nie
Azarex: używam domyślnego i mi dobrze z nim

JeSsica ;*: a dalbys Mr. Freeze (Folia) ?
Azarex: zaspokój moją ciekawość i powiedz mi czemu używasz nicka żeńskiego skoro jesteś facetem?
JeSsica ;*: niestety nie jestem facetem

Azarex: tak jasne
Azarex: dla tego odnosisz się do siebie per "chciałbym"?

JeSsica ;*: ale uwiez mi ze ja jestem kobieta

Azarex: wiesz, dużo grałem z inną kobietą i jakoś nigdy nie usłyszałem od niej by mówiła o sobie w formie męskiej

JeSsica ;*: to nic, pa
Oczywiście nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie czemu tak dziewczyna lubi mówić o sobie "chciałbym" ponieważ dana osoba po napisaniu "to nic, pa" szybko usunęła mnie z znajomych. Ja pierwszy raz spotkałem się z czymś takim a wy? Jak myślicie, źle się odnosiłem (staram się być miły i kulturalny ale czasem nie wychodzi

Oto profil tej osoby na Steam (mam nadzieję, że można takie linki podawać

http://steamcommunity.com/profiles/76561198113914820