Korzystacie z czegoś? Ja szczerze mówiąc nie za bardzo mogę się przekonać.
Chyba dobry news - Filmbox Live (800 filmów + 7 kanałów TV) pojawią się na PS3. Ciekawi mnie, czy wszystkie usługi, które mamy teraz, będą dostępne też na dzień dobry na PS4.
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162, ... ojawi.html
VoD
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Z płatnych VoD nie korzystałem co prawda, ale trochę doświadczenia z tymi bezpłatnymi mam. Choć fakt, że już dawno też w tej formie nic nie oglądałem.
Z tego co pamiętam to na iplexie jakość jest zadowalająca, z kolei na ipli (kod miałem z Premium Games) było z tym zauważalnie gorzej, pikselami biło na 24" monitorze, także nie wyobrażam sobie oglądanie czegoś za pomocą tego serwisu na dużym TV. Nie wiem jak jest teraz, ale pamiętam, że oferta wszędzie była dość uboga i praktycznie wszędzie ograniczała się do tych samych tytułów. Śmiesznie robiło się zwłaszcza z iplą, gdzie niektóre tytuły były płatne, choć u konkurencji można było zobaczyć je za free.
Z tego co pamiętam to na iplexie jakość jest zadowalająca, z kolei na ipli (kod miałem z Premium Games) było z tym zauważalnie gorzej, pikselami biło na 24" monitorze, także nie wyobrażam sobie oglądanie czegoś za pomocą tego serwisu na dużym TV. Nie wiem jak jest teraz, ale pamiętam, że oferta wszędzie była dość uboga i praktycznie wszędzie ograniczała się do tych samych tytułów. Śmiesznie robiło się zwłaszcza z iplą, gdzie niektóre tytuły były płatne, choć u konkurencji można było zobaczyć je za free.