Przeszło 700 komiksów wydawnictwa Marvel za darmo

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Przeszło 700 komiksów wydawnictwa Marvel za darmo - całe info na dp.pl
Bezpłatnie do rana 13 marca (5:00 naszego czasu), w cyfrowej formie udostępniono przeszło 700 pierwszych numerów różnorakich serii.
Fani Marvela mogą zacierać rączki i zacząć dodawać zaległości do koszyka. Sam czytałem tylko komiksy od znajomych, ale takiej okazji nie przepuszczę :twisted:
Ci użytkownicy podziękowali buri za ten post:
kal3jdoskop
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Wielkie dzięki za info! Jeszcze mam takie pytanie ile wam się komiksów dodało do koszyka, bo mi tylko 160... Klikałem w 22 sekcja "Add all to Cart" i wyszło tylko 160. Może coś źle robię.

Edit: Na razie i tak to nie ważne bo nawet nie można się zarejestrować
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Buri za takie info to mam ochotę Cię wycałować ! Już się rozpycham w kolejce ! :DDDDDDDDD
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Właśnie ma ktoś skrypt jak dodać wszystkie na raz? Chyba wieczorkiem do tego przysiądę, albo jutro rano jak będzie mniejsze oblężenie. Zapowiada się długie klikanie aby była całość.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mnie dodało 325 szt. Więcej nigdzie nie widzę...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Pewnie chodzi o to, że niektóre pozycje to "albumy" (czyli zawierają zbiorczo kilka numerów danego komiksu. @buri-przy każdej kategorii (x-men, avengers itd) jest opcja z dodaniem wszystkich do koszyka-moze i nie doda to od razu wszystkiego, ale przynajmniej będzie o wiele mniej roboty.

I chyba ta darmowość coś szwankuje, bo po dodaniu wszystkiego (ile to zajęło :/) do zapłaty wyświetliło mi sie 3,98$ (mimo że wszystkie pozycje były "free"). Inna sprawa, że i tak nie dałem rady do tej pory tego kupić(akurat na potwierdzeniu płatności najbardziej konsekwentnie mnie wywala), a nie powiem, ile próbuję.

Sama promocja bombowa(nawet jeśli te 4 dolary trzeba zabulić), aż się musiałem powstrzymać, żeby tego nie wrzucić na główną (bo to jednak nie nasza branża ;)). Tylko niechże mi się uda to zrealizować.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Osobiście poczekam do jutra rana, bo obciążenie jednak jest straszne. Druga sprawa pewnie do akcji wkroczyła Ameryka, więc jest jeszcze gorzej. Ja tam jestem porannym człowiekiem, 6:30 rano nigdy nie ma tłoku w internecie ;D
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Widzę, że każdy ma inną sytuacje. Mi tylko dodaje 160 komiksów.. Do tego jeszcze nie mogę wbić się do koszyka. Czy komukolwiek już się udało przeprowadzić wszystko od a do z i otrzymał komiksy?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Jakby ktoś mógł później paczkę zrobić i gdzieś wrzucić to byłbym wdzięczny. ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

iDave pisze: Jakby ktoś mógł później paczkę zrobić i gdzieś wrzucić to byłbym wdzięczny. ;)
A pisałeś mi, że komiksy są dla dzieci, co to za zmiana? ;>
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

iDave pisze: Jakby ktoś mógł później paczkę zrobić i gdzieś wrzucić to byłbym wdzięczny. ;)
też byłbym wdzięczny, bo trudno wbić na tę stronę :|
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Ja dzisiaj pasuję, ale jakiś sukces osiągnąłem-dostałem na maila potwierdzenie zakupu serii, na której mi najbardziej zależało (jak dodałem jedną serię, nie było już tej informacji o płatności rzędu niecałych 4 dolarów). Komiksów w biblioteczce na koncie nie mam, ale wysłałem mail do supportu, nawet gdyby wpadli na (kiepski) pomysł wycofania się z tego pomysłu po naprawie strony, mam już to co najbardziej chciałem zdobyć :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

przez stronę http://comicstore.marvel.com/Marvel-Fre ... ction/1001 wydaje mi się łatwiej, właśnie "kupiłem" 78 komiksów... minus, każdy trzeba dodać osobno

@kal3jdoskop - która to seria? pochwal ją :P
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Mam tu i tu problem... "kupiłem" około 130 komiksów jak na razie i nie mogę więcej bo system twierdzi, że resztę posiadam... A ja tej reszty nie widzę...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Dodałem do koszyka coś około 650 komiksów i zarejestrowałem się, walczę dalej :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Udało mi się dodać koło 400 pozycji ale teraz nie wyświetla mi się reszta darmowych komiksów tylko mam takie cudo http://www.comixology.com/sale-access
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Refty pisze:
A pisałeś mi, że komiksy są dla dzieci, co to za zmiana? ;>
Chcę pooglądać obrazki. Interesuję się grafiką i rysunkiem miśku. ;) Ale czytać tego nie chcę. :P
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

@chrriis-teraz jak doczytałem o tej promocji, to nie wiem czy słowo "seria" nie będzie nadużyciem, bo się okazuje, że to jest tylko po 1 numerze z każdej "serii" :P Wziąłem Spidy'ego, szczególnie dla cross-overu z Venomem (była taka oddzielna seria, raczej niewydana w Polsce), ale też z sentymentu do lat 90-tych i czasów, kiedy kupowało się te komiksy TM-Semica po 5 złotych sztuka (czasy, kiedy chodziłem do podstawówki-ileż to trzeba było wysiłku/wydębiania od rodziców, żeby te 5 złotych pozyskać ;)). W tym roku minie już 10 lat od upadku TM-Semica, i chyba nie ma co liczyć na to, że jeszcze wróci tamta "szalona faza", kiedy bez problemu dało radę kupić komiksy Marvela w "zwykłym" kiosku. Czasy przaśnych wydań od TM-Semica i pudełkowych wydań takich gier jak Jazza 2 i Lwa Leona po 20 złotych (do kupienia bez problemu w marketach!) sztuka minęły bezwpowrotnie. Ech, siła sentymentu :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Sprytne posunięcie marketingowe. Jeśli kogoś zainteresuje pierwsza część to skusi się i na kolejne :)
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Niestety po promocji:( Pojawiły się już normalne ceny,
ODPOWIEDZ