[PS3] Call of Juarez: The Cartel

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Nie wiem co mnie podkusiło, by kupić tego crapa, ale jeśli już mam w to grać, to pewnie lepiej by było w coopie ;). Z tego co wiem, kampanię tej gry można przejść w 2-3 osoby.

Odbieram grę dziś wieczorem albo jutro, a wieczorami jestem prawie zawsze dostępny, więc jeśli znajdą się jacyś wielbiciele "mocnych" wrażeń, to zapraszam do wspólnej gry.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Nie chcę zakladać nowego tematu o tym crapie więc napisze tutaj. Chętnie zagram coopa na PC - sporo osób ma grę z CDA więc może się uda zebrać te 3 osoby :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Powiem CI, że chętnie bym spróbował. Niestety mam problem z tą grą. Tak się składa, że przy dwóch monitorach nie ma jak grać. Jak gra jest na fullscreenie na jednym monitorze, to dalej myszka przechodzi z jednego na drugi monitor i *zad*. Nie wiem czy nie ma z tym coś wspólnego uplay, bo tak samo jest na Heroes VI. Tak więc jakbyś znalazł rozwiązanie, to zagram :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

jak ktoś chce przejść The Cartel w coopie (wersja PC) w ten weekend to proszę o dodanie na Steam ;)
ODPOWIEDZ