Gry dodawane do sprzętu

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Gry dodawane do sprzętu komputerowego tj. procesorów, kart graficznych. Zazwyczaj te tytuły można kupić po okazyjnej cenie na portalach aukcyjnych, dlatego warto mieć ten temat na oku :E

Grid 2 (procesory Intel Haswell)
Rome II Total War (procesory Intel 4 gen.)
Assassin's Creed IV: Black Flag (Nvidia GeForce GTX 660 lub wyższy model)
Batman Arkham Origins (Nvidia GeForce GTX 770, 780, 780 Ti lub TITAN) - promocja zakończona
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist (Nvidia GeForce GTX 660 lub wyższy model)
Sniper Ghost Warrior 2 (laptopy Lenovo)
FarCry 3: Blood Dragon (Radeon Bronze, Silver lub Gold Reward) - promocja zakończona
Dirt 3 (Radeon Bronze, Silver lub Gold Reward)
Deus Ex - Human Revolution (Radeon Bronze, Silver lub Gold Reward)
Sleeping Dogs (Radeon Bronze, Silver lub Gold Reward)
Hitman Absolution (Radeon Silver lub Gold Reward)
Thief (Radeon Silver lub Gold Reward)
Saints Row IV (Radeon Gold Reward) - promocja zakończona
Battlefield 4 (Amd Radeon seria R9)
Daylight (Nvidia GeForce GTX 660, 670, 680, 760, 770, 780 lub 780 Ti wyższy model)
Ostatnio zmieniony 14 gru 2013, o 20:09 przez marzelin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

marzelin pisze: Rome II Total War (?)
"Total War: Rome II" teraz GRATIS także do procesorów 4 generacji Intel!
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Saints Row IV (Radeon Gold Reward)
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Dodałem kilka pozycji podanych powyżej i trochę edytowałem istniejące. Mam nadzieję, że autor tematu nie ma mi tego za złe.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czy ten Deus Ex - Human Revolution jest direct cut?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

adeksz pisze: Czy ten Deus Ex - Human Revolution jest direct cut?
Nie, kupony AMD dostały klucze z oryginalnego wydania.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

To ja informacyjnie napiszę, że AC4 i SC: Blacklist z promocji nvidia mają polskie napisy i można je tanio kupić na steamtrades.

Do listy można jeszcze dopisać Sniper Ghost Warrior 2, który był dodawany do notebooków Lenovo. Z tego co pamiętam nVidia dodawała jeszcze walutę do niektórych gier MMO, ale nie wiem czy warto o tym wspominać :E
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

sergeron pisze: Dodałem kilka pozycji podanych powyżej i trochę edytowałem istniejące. Mam nadzieję, że autor tematu nie ma mi tego za złe.
Oczywiście nie mam nic przeciwko, ukaktualnianie jest nawet wskazane :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

A jak jest z tymi kodami z bundli jeśli chodzi o legalność? Czy muszę dożywotnio mieć np. kartę graficzną do której był dodany? Bo logiczne, że w przypadku odkupienia takiego kodu karty miał nie będę. Albo taka sytuacja, że mi karta zdycha albo wymieniam na coś nowszego i co wtedy? Bo gdy dołączali płyty CD/DVD z jakąś grą, to zawsze było info, że nie można sprzedawać indywidualnie, a jak jest z kluczami?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

mars28 pisze: A jak jest z tymi kodami z bundli jeśli chodzi o legalność? Czy muszę dożywotnio mieć np. kartę graficzną do której był dodany? Bo logiczne, że w przypadku odkupienia takiego kodu karty miał nie będę. Albo taka sytuacja, że mi karta zdycha albo wymieniam na coś nowszego i co wtedy? Bo gdy dołączali płyty CD/DVD z jakąś grą, to zawsze było info, że nie można sprzedawać indywidualnie, a jak jest z kluczami?
Odsprzedaż gier dołączanych do sprzętu, czasopism czy nawet gier z humble bundle jest zabroniona. Oczywiście jest to martwy zakaz i za jego złamanie nie grożą żadne realne konsekwencje, co nie znaczy że nie trzeba go przestrzegać ;). Zabroniona jest tylko sprzedaż, więc takie dodatki można na przykład komuś oddać czy cokolwiek innego z nimi zrobić. Stan sprzętu do którego gry były dołączone nie ma tu znaczenia. Nabywca produktu nie może otrzymanych gratisów wymienić na pieniądze - tyle.
ODPOWIEDZ