Łowcy gier czy łowcy okazji RTV

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Droga Redakcjo Łowców gier,
z zaniepokojeniem zaglądam od jakiegoś czasu na wasz portal. Ostatnio większość miejsca zajmują oferty na sprzęt, tv, klocki lego, telefony, podkładki, laptopy, słuchawki itp.
W tym momencie na 10 pierwszych newsów - tylko JEDEN jest poświęcony grze "Bionic Bay na Steam za 49,86 zł w Yuplay" i to jakby na siłę aby coś było.
Łowcy gier robią się łowcami okazji sprzętów wszelakich - od tego mamy peppera.
Ja wszystko rozumiem, współprace sponsorowane itp. ale my tu łowimy okazje na gry.
Ci użytkownicy podziękowali Oseth za ten post (w sumie 23):
oLiardiHaazheelKingsajzCypekpatryk_9922DesolatorYuviriabaddon66623jonusiescubikkitta i jeszcze 13 użytkowników
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Podbijam, ciężko się przegląda serwis, gdy gry stanowią faktycznie ułamek okazji. No chyba że administracja powie, że od ofert na gry to mamy gg.deals, ale skoro gg.deals jest od gier, a Pepper od okazji wszelakich, w tym RTV, to od czego są Łowcy Gier?
Ci użytkownicy podziękowali Haazheel za ten post (w sumie 4):
Kingsajzabaddon66623XsawOseth
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 286 razy
Podziękowania: 90 razy
Kontakt:

Widać "zainteresowanie" tego typu newsami po liczbie komentarzy, nierzadko wynoszącej zero.

I uważaj z takimi wypowiedziami, bo jeszcze trafisz na ich fp facebooka ;)
Ci użytkownicy podziękowali Cypek za ten post:
Oseth
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

To ja przy okazji chciałem zapytać w jaki celu wrzucacie promocje na klocki LEGO? Kogo to interesuje? Dlaczego akurat LEGO, a nie np. COBI?
Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post (w sumie 3):
OsethGreedtrotyl2d
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Z jednej strony zgadzam się z autorem wątku, ale z drugiej możesz przecież ustawić filtry i nie mieć tych rzeczy
2025-05-06 12_17_45.png
2025-05-06 12_17_45.png (80.91 KiB) Przejrzano 2081 razy
Ci użytkownicy podziękowali kowek za ten post:
Perkozzz
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

kowek pisze: 6 maja 2025, o 12:19 Z jednej strony zgadzam się z autorem wątku, ale z drugiej możesz przecież ustawić filtry i nie mieć tych rzeczy
Gdyby tylko te filtry nie resetowały się co wejście na stronę... Nadal nie wiem, dlaczego nie są one zapisywane chociażby w sesji (optymalnie w ustawieniach konta), rozwiązałoby to mnóstwo problemów związanych z tym tematem.
Ci użytkownicy podziękowali Haazheel za ten post:
MerlinPL
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Haazheel pisze: 6 maja 2025, o 13:30
kowek pisze: 6 maja 2025, o 12:19 Z jednej strony zgadzam się z autorem wątku, ale z drugiej możesz przecież ustawić filtry i nie mieć tych rzeczy
Gdyby tylko te filtry nie resetowały się co wejście na stronę... Nadal nie wiem, dlaczego nie są one zapisywane chociażby w sesji (optymalnie w ustawieniach konta), rozwiązałoby to mnóstwo problemów związanych z tym tematem.
Tak się właśnie kiedyś zastanawiałem (bo też chciałem się pozbyć tego szajsu z głównej) czy tylko u mnie ten problem ale teraz mam potwierdzenie że one tak po porostu wujowo działają i się resetują.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Przecież po zastosowaniu filtru, generuje się jego link w adresie przeglądarki.
Wystarczy dodać sobie skrót do ulubionych i uruchamiać stronę z tego zapisanego linku.

Czyli zamiast takiego linku:
https://lowcygier.pl/
na przykład będziemy mieć taki link:
https://lowcygier.pl/tylko-promocje/bundle,darmowe,edycje-kolekcjonerskie,giveawaye,gry-planszowe,gry-za-grosze,nie-tylko-gramy,promocje-cyfrowe,promocje-pudelkowe,przeglady-ofert,subskrypcje/
Zachęcam do przetestowania!
Ci użytkownicy podziękowali Kuwejt za ten post (w sumie 8):
MerlinPLTheLastJediTurliGalove2000NatanspqplgamingmanSkywalker1988
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: Galove2000#5466
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz

Ja już od dawna nazywam ten portal ŁowcyGratów :D Niemniej trudno redakcji odmówić dobrej roboty, jaką wykonują.
Ci użytkownicy podziękowali Galove2000 za ten post:
spqpl
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

To jest biznes czy fanowska strona charytatywna? Już widzę jak Rekime rezygnuje z części reklam bo anonowi się nie podoba i nie chce się filtrów ustawić :] Deal with it, ustaw filtry albo idź na P/włącz adblocka by się Rekime nie dorabiał bo za mało robi :p
Mi tam pasuje że są wrzutki o innych rzeczach bo złapałem np. deale na tory HotWheels których nie było na P w tym czasie i do tego mam rozeznanie w cenach różnych rzeczy i jakie sprzęty są na czasie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Dobra, korzystam z tego portalu praktycznie od jego powstania i dopiero teraz się dowiedziałem o tych filtrach. Starość nie radość ślepota jest.
Jeśli działają to sprawy nie ma. :)
Ci użytkownicy podziękowali Oseth za ten post:
spqpl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

A Mi się okazje "gratów" podobają. Nie jednego już zakupiłem czy Sobie czy młodszemu pokoleniu graczy. Z braku czasu latania po innych stronach. A Tu jakiś PADzik, a tu jakieś LEGO właśnie czy konsolka retro ;). Także "filtrujmy" się :D Pozdrawiam.
Ci użytkownicy podziękowali spqpl za ten post (w sumie 2):
OsethTheLastJedi
ODPOWIEDZ