Sprzedaje niszowy produkt medyczny napisało niby do mnie trzech kupujących po jakimś czasie zorientowałem się, że to jest jedna osoba. Błędy w języku polskim i ton wypowiedzi. Dwa konta nie miały nawet numeru telefonu, a trzeci niby miał, ale taki dziwny początek 123 po połączeniu – Nie ma takiego numeru – Wszyscy żądali pakiet ochrony OLX sam produkt wystawiony za 40-50 zł, a tam nie ma się co zepsuć. Pisałem z nim/i ale to groch o ścianę zawsze było OLX, OLX. Po jakimś czasie miałem dosyć i napisałem, że wokalistę biorę na czarną listę. To w tym samym dniu odezwała się do mnie pani Kinga z Woli, a pan był z Bemowa. Na OLX zgłosiłem (Ukraińca), że ma błędny numer telefonu. Najlepsze, że kupujący miał 5 gwiazdek od OLX.
Czy jest jakiś szybki sposób na takich oszustów?
Czy OLX blokuje oszustów
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Atari ale Commodore było lepsze. Każdy wiedział że Atari jest ze stali i potrzebuje dużo węgla. Ludzie śmiali się z Toxiczo który kochał tylko anime.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Co kolejny post, to lepszy, razem z tym tajemniczym niszowym produktem medycznym. To pewnie jakieś worki ze spermą czy coś, skoro musisz to zaznaczać w każdym poście. Przepraszam, nie mogłem się już powstrzymać. XD
"Najlepsze, że kupujący miał 5 gwiazdek od OLX" - Nie, nie od OLX'a, tylko od kupujących jego produkty - to oni (kupujący) wystawili temu potencjalnemu kupującemu twoje produkty renomę.
Wystawiaj te "niszowe produkty medyczne" z pakietem ochronnym od OLXa i nie będziesz miał dziwnych rozmów, tylko 154163297858 kupujących, a Ty będziesz tylko zasuwał do paczkomatu i nadawał, interes będzie się kręcił jeszcze lepiej.
"Najlepsze, że kupujący miał 5 gwiazdek od OLX" - Nie, nie od OLX'a, tylko od kupujących jego produkty - to oni (kupujący) wystawili temu potencjalnemu kupującemu twoje produkty renomę.
Wystawiaj te "niszowe produkty medyczne" z pakietem ochronnym od OLXa i nie będziesz miał dziwnych rozmów, tylko 154163297858 kupujących, a Ty będziesz tylko zasuwał do paczkomatu i nadawał, interes będzie się kręcił jeszcze lepiej.
- Ci użytkownicy podziękowali patrykem17 za ten post (w sumie 2):
- Bielow86 • Perkozzz
- Kontakt:
Już pisałem, dlaczego pakiet ochronny nie wchodzi w grę. Gwiazdki są tworem OLX, i to miało pokazywać, że kupujący jest wiarygodny taki wiarygodny, że ma różne konta i sam sobie wystawia gwiazdki. Jak nie działa pakiet ochrony OLX można poczytać w sieci.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Nie korzystaj z OLXa jeżeli masz problem z usługami, które oferują lub klientelą, która korzysta z tej platformy. Sprzedaj te swoje pampersy dla dorosłych na targu i po problemie.lactoral pisze: 22 kwie 2025, o 11:44 Już pisałem, dlaczego pakiet ochronny nie wchodzi w grę. Gwiazdki są tworem OLX, i to miało pokazywać, że kupujący jest wiarygodny taki wiarygodny, że ma różne konta i sam sobie wystawia gwiazdki. Jak nie działa pakiet ochrony OLX można poczytać w sieci.
- Kontakt:
To jest pierwszy raz, jak coś sprzedaję (RoyKeane) zawsze oddawałem coś za darmo lub za piwo. Zdarzali się oszuści i żartownisie lub osoby niepoważne (rezerwację), ale jeszcze nigdy nie spotkałem tak upartego oszusta z tyloma kontami, który chciał mnie oszukać.
PS. Temat do zamknięcia.
PS. Temat do zamknięcia.