gry podobne do Tibia
Hej, ma ktoś do polecenia jakieś gry singleplayer, w języku polskim na steam w klimatach Tibii? oczywiście z lepszą grafiką. Chodzi mi o coś bez fabuły gdzie można przemierzać świat, bić potworki, wbijać expa itp.
@Auua
Obczaj sobie Core Keeper. Nie ma tam co prawda lepszej grafiki, bo twórcy postawili na pikselowy styl (choć gra nie jest stara), ale gra jest bardzo dobra. No i raczej nie ma na chwilę obecną polskiej wersji.
Obczaj sobie Core Keeper. Nie ma tam co prawda lepszej grafiki, bo twórcy postawili na pikselowy styl (choć gra nie jest stara), ale gra jest bardzo dobra. No i raczej nie ma na chwilę obecną polskiej wersji.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
W takim razie Dofus, ale to MMO tak jak Tibia. Za to walka turowa.Auua pisze: 13 gru 2024, o 11:25 GThoro ale mi chodzi o coś mniej dynamicznego, stawiającego trochę bardziej na taktykę niż refleks. No i z otwartym dużym światem
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 4 razy
Sprawdź grę: medivia.onlineAuua pisze: 7 gru 2024, o 16:44 Hej, ma ktoś do polecenia jakieś gry singleplayer, w języku polskim na steam w klimatach Tibii? oczywiście z lepszą grafiką. Chodzi mi o coś bez fabuły gdzie można przemierzać świat, bić potworki, wbijać expa itp.