szukam starej gry POMOCY!

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

wiec to byla gra przegladarkowa i dzialala na flashu, gralem w nia bardzo dawno, lata 2010-2015. byla 2d i wydaje mi sie ze lekko taka pikselowa??? gralo sie tam lisem/kotem/psem, najbardziej stawiam na lisa. po calkowicie prawej stronie mapy byl taki duzy drewniany domek/chatka kolo którego nie dalo sie przejsc dalej. ktos obok niego siedzial na takim leżaku albo krześle. dalo sie z nim porozmawiać i cos mowil, ale gdy w to gralem nie umialem czytac po angielsku:P gdy poszło sie od niego w lewo to byl taki fajny las, wydaje mi sie ze sie tak skladal z duzych latajacych wysp. w lesie, gdy zeskoczylo się w dół mapy niedaleko tego domku byla chatka wiedzmy (przynajmniej ja to tak pamietam) i tam dalo sie cos zrobic zeby chyba cos sie zapalilo?? albo cos innego sie tam stalo. w tym lesie na dole mapy (albo i w gornych czesciach?) dalo sie wejsc w sciane i odkryc jaskinie w ziemi, towarzyszył temu taki satysfakcjonujacy dzwiek taki "puff". eydaje mi sie ze mozna bylo cos tam znaleźć, jakies rzeczy. w tle tej gry słychać bylo ptaki i chyba jakas spokojna muzyke. nie dalo sie przejść nieskończenie w prawo, bo w którymś miejscu byla taka sciana, jakby klif do ktorego nie dalo sie doskoczyc w zaden sposob

prosze o pomoc, szukam ją od paru lat bez zadnego powodzenia :cry:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 66 razy

Z opisu to chyba William and Sly. Zobacz to https://www.youtube.com/watch?v=53XPNCC6mOw

Tylko flashowe to cudo jest, a flash już nie obsługiwany zdaje się od dłuższego czasu.

Jak chcesz się pobawić w coś nowocześniejszego to polecam Season after fall
ODPOWIEDZ