Autosave - Kanał z nowymi indie grami, inspirowany Splattercatgaming

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Cześć wszyscy!
Ogólnie nie rozpisuję się nigdzie o moim kanale i zdaję się na łaskę algorytmu, ale akurat przeglądałem forum i znalazłem tutaj to miejsce, no to pomyślałem, że co mi tam, wrzucę! W końcu grupa docelowa pasuje, więc i może komuś podpasuje taki kanał :p

Obrazek

Kanał skupiony jest wokół gier indie, nowości, które sprawdzam, weryfikuję i pokazuję gameplay. Inspirowałem się kanałem Splattercatgaming, który sam na bieżąco oglądam.
Dodatkowo prowadzę streamy z gier które lubię, albo które mnie ogólnie wciągną - taka forma serii.

Jeżeli to co tworze Wam się podoba, to dajcie znać :p
Staram się na bieżąco rozwijać, ulepszać elementy moich nagrań, modyfikować miniaturki, montaż, tytuły i całą Youtubową otoczkę :)

Link do kanału Autosave:
https://www.youtube.com/@new-autosave
Ci użytkownicy podziękowali Dequess za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Nie miałem pojęcia o tym, że zapowiedziano nową grę z serii Hammerwatch (bardzo lubię oryginalną 1 i 2, akurat Heroes trochę mniej, ale i tak super, że po chłodnym przyjęciu dwójki wciąż działają), więc już masz za to +
Suba też dałem, bo w sumie lubię takie kanały z mniej znanymi grami, a o części tytułów faktycznie nie słyszałem.
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
Dequess
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Dzięki za miłe słowa! Cieszę się, że coś tam znalazłeś u mnie ciekawego :p i dzięki za suba!
Plan jest taki, żeby pokazywać coraz i coraz więcej nieznanych gier, w miarę prosty sposób. Zobaczymy jak to wyjdzie, ale najważniejsze jest to, że bawię się przednio jak to nagrywam xD
ODPOWIEDZ