Polećcie grę mmorpg do zabijania czasu

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć Wam potrzebuje pomocy, abyście polecili mi jakąś grę w oparciu o moja historię xD
Mam 26 lat i szczęście w nieszczęściu, że mam ogrom wolnego czasu i brakuje pomysłów na zabijanie go.
Jestem z pokolenia gdzie w metina2 grało się latami w masę osób i było fajnie, myślę, że część was wie o czym mówie.
Szukam gry, która będzie jakoś podobna do Wowa, metina2, 4Story, lineage, ale w starym stylu, te wszystkie gry dalej dziś działają, ale przez dodanie do nich miliona nowych mechanizmów stały się przytłaczające, a może już robię się stary :?
Dodatkowo za serwerami stoją duże firmy, przez co wszystkie serwery są ukierunkowane bardzo mocno na różnego rodzaju płatne wspomagacze, bo excel musi się zgodzić.
Wiadomo utrzymanie gry kosztuje, ale jakoś w latach 2005-2010 też kosztowały, a nie było tak mocnego nacisku na ItemShop,
a więc do meritum, szukam Gry podobnej do tych powyżej, bez przytłaczająco rozbudowanych mechanizmów i bez takiego chamskiego ukierunkowania na ItemShop.
Potrzebujemy z kolegą na dłuższy czas zabić kilka godzin dziennie xD
Czy taka gra dziś istnieję? (Tylko nie polecajcie proszę gier fabularnych single player jak Skyrim, tylko coś podobnego jak wskazałem)
ODPOWIEDZ