Mam 26 lat i szczęście w nieszczęściu, że mam ogrom wolnego czasu i brakuje pomysłów na zabijanie go.
Jestem z pokolenia gdzie w metina2 grało się latami w masę osób i było fajnie, myślę, że część was wie o czym mówie.
Szukam gry, która będzie jakoś podobna do Wowa, metina2, 4Story, lineage, ale w starym stylu, te wszystkie gry dalej dziś działają, ale przez dodanie do nich miliona nowych mechanizmów stały się przytłaczające, a może już robię się stary

Dodatkowo za serwerami stoją duże firmy, przez co wszystkie serwery są ukierunkowane bardzo mocno na różnego rodzaju płatne wspomagacze, bo excel musi się zgodzić.
Wiadomo utrzymanie gry kosztuje, ale jakoś w latach 2005-2010 też kosztowały, a nie było tak mocnego nacisku na ItemShop,
a więc do meritum, szukam Gry podobnej do tych powyżej, bez przytłaczająco rozbudowanych mechanizmów i bez takiego chamskiego ukierunkowania na ItemShop.
Potrzebujemy z kolegą na dłuższy czas zabić kilka godzin dziennie xD
Czy taka gra dziś istnieję? (Tylko nie polecajcie proszę gier fabularnych single player jak Skyrim, tylko coś podobnego jak wskazałem)