Steam TcNo Account Switcher (szybkie logowanie)

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Ponownie zainteresowałem się tematem "szybkiego" (nie znaczy bezpiecznego) logowania się do stima na PC.
Znalazłem coś dla mnie nowego:

https://github.com/TCNOco/TcNo-Acc-Switcher
TcNo Account Switcher

lista obsługiwanych lanczerów:
"Albion Online, Battle.net, Discord (+ PTB & Canary), Epic Games, EA Desktop, Escape from Tarkov, GeForce Now, GOG Galaxy, Genshin Impact, GeForce Now, Honkai StarRail, Magic Arena, Origin, OBS Studio, Oculus, PS Remote Play, Riot Games (Valorant, League...), Rockstar, Steam, and Ubisoft Connect"

Tu filmik, jak to działa ze stimem:
https://www.youtube.com/watch?v=rLXGs1Yr3m8
The FASTEST Steam Account Switcher | Free | Open-Source | Full Guide

Jeszcze nie testowałem ale uznałem, że warto podzielić się tu, szczególnie, że niektórzy posiadają multum kont (multikonta) ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 11 razy

Za takie programy można wyłapać bana...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

steam aktualnie oferuje szybkie zmienianie kont w obrebie 5 , jak ktos ma wiecej i nie bedzie uzywal do tego swojego to moze spoko
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 11 razy

Virus Total wykrył trojana w tym pakiecie. Radzę omijać szerokim łukiem. Pewnie dodatkowo kradną dane logowania do tych kont.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 81 razy
Podziękowania: 206 razy

Toshiz pisze: 10 lis 2024, o 20:18 Virus Total wykrył trojana w tym pakiecie. Radzę omijać szerokim łukiem. Pewnie dodatkowo kradną dane logowania do tych kont.
Nie mówię, że program jest bezpieczny, ale bazowanie na VT jako "Wyskoczyło czerwone = omijać", to głupota.

Z GitHuba programu:
Saves NO passwords or any user information*. Most switchers, including Steam work purely off changing a file and a few registry keys. Wastes no time closing, switching and restarting Steam and other platforms.
Virus Total ostrzega, bo program modyfikuje rejestr programów trzecich. I nie ukrywa tego.
Ci użytkownicy podziękowali GoodLuke za ten post:
Quoyque
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

"Virus Total wykrył trojana"
Może chodzi o to?

"NOTE: TcNo Account Switcher is NO LONGER signed. Reason here: c283aa2. Builds are done with AppVeyor now to allow SignPath to help out with signing. This may change shortly :)"
i dalej:
" 2024-07-08 - Skip signing

So, my certificate has expired. I have earned $15-$20 from the lifetime of this project. The certificate I bought a 3-year certificate for $209.00 in 2021. This was OK, but stressful because of having to get attourneys to sign documents to prove identity, etc.
However, now if I were to renew it from one of the cheapest places to get an OV certificate would cost me $657 + $130 for a hardware token, then there's shipping to South Africa too. Absolutely insane.

I am looking for alternatives, but a build or two may come out with no certificate, unfortunately."
ODPOWIEDZ