KLUCZE XD

LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

temat dla łowcy fizycznych gier na pc :mrgreen: chodzi w nim nie o to by podawać klucze co jest nielegalne, a zapytać sie czy gra ma klucz, i czy to klucz wielokrotnego (nieskończonego użytku) czy klucz powiedzmy 1 razowy czy aktywacja gry, założyłem taki temat bo jak kupuje gry na allegro to jest tak czasami że jest gra kupuje a okazuje sie potem że no szok przy instalacji "wpisz klucz produktu" co miałem np w Hidden and Dangerous 2, by potem uniknąć takich akcji ]:-> może sie przyda taki temat, temat dla osób które zbierają fizyczne gry :mrgreen:

Hidden and Dangerous 2
Singularity
wszystkie gry EA GAMES
DIRT3
Ostatnio zmieniony 25 paź 2024, o 13:35 przez LOTUS_ESPRIT_V6, łącznie zmieniany 22 razy.
Ci użytkownicy podziękowali LOTUS_ESPRIT_V6 za ten post:
jobjoxPL
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

unreal tournament 3 xk gold? bo chce kupić i nie wiem czy nie ma klucza czy jest jednorazowego użytku? :?: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2024, o 13:05 przez LOTUS_ESPRIT_V6, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Temat spoko, tylko ten jego tytuł taki wspaniale opisowy i pomocny , już widzę oczyma wyobraźni jak kiedyś ktokolwiek znajduje go na forum gdy będzie w takiej potrzebie :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
axahus
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Ale chodzi o jakikolwiek klucz potrzebny do instalacji? Zarówno stare seriale jak i kody do przypisania gry do cyfrowej platformy? To chyba łatwiej podać produkcje bez żadnego keya bo to jeden z najstarszych sposobów walidacji kopii oprogramowania.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

Czy ty kolego dobrze się czujesz? Mamy 2024 ja ostatnio czytnik płyt CD to widziałem w szpitalu jak mi rentgen oglądali.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 26 razy

Hidden and Dangerous 2 do kupienia 2.60 zł klucz.
To nie płyta z windows XP z napisanym cd-keyem markerem na płytce Verbatim, że jest wielokrotnego użytku.
Mało komu potrzebne takie bzdety, jest gra/ klucz kupujesz, nie ma ofert to sobie daruj a nie szukać jakieś płytki z exe/instalatorem ale bez klucza.
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Angrenbor pisze: 25 wrz 2024, o 17:06 Ale chodzi o jakikolwiek klucz potrzebny do instalacji? Zarówno stare seriale jak i kody do przypisania gry do cyfrowej platformy? To chyba łatwiej podać produkcje bez żadnego keya bo to jeden z najstarszych sposobów walidacji kopii oprogramowania.
tylko do fizycznych płyt cd, dvd pc
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

ECLIPSE_GT pisze: 25 wrz 2024, o 19:39 tylko do fizycznych płyt cd, dvd pc
Ja wiem, że chodzi o kopie fizyczne, ale chcesz wypisywać też gry Steamworks czy wymagające Ubisoft Connect?
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Angrenbor pisze: 25 wrz 2024, o 19:50
ECLIPSE_GT pisze: 25 wrz 2024, o 19:39 tylko do fizycznych płyt cd, dvd pc
Ja wiem, że chodzi o kopie fizyczne, ale chcesz wypisywać też gry Steamworks czy wymagające Ubisoft Connect?
bez steamówek, i bez tego ubi connect tego nie znam xd
ODPOWIEDZ