Jak się możecie już domyślać po tytule - nie polecam i radzę tam nie kupować. Zacznijmy od tego, że od początku ich strona nie umożliwiała mi zakupu przez kartę kredytową Mastercard. Tak, tę samą kartę, przez którą robię zakupy wszędzie indziej, m.in. Steam czy Epic i tam działa bezproblemowo. Tutaj niestety nie działa, po chęci zakupu i wpisaniu danych karty i kliknięciu kup, na jakieś pół sekundy wyskakiwał jakiś komunikat na czerwonym tle w jakimś dziwnym języku i tyle się mogłem dowiedzieć, o co chodzi - czemu płatność kartą nie przeszła - nie wiem. Myśląc, że może to był tymczasowy problem próbowałem płatności dokonać jeszcze kilkukrotnie, ale nie przechodziły, wyświetlając dosłownie na ułamek sekundy komunikat w dziwnym języku.
Niezrażony, postanowiłem skorzystać z drugiej opcji, czyli zakupów przez Payop. I tutaj kolejny minus, od momentu wykonania przelewu do momentu, w którym eTail.Market na swojej stronie oznaczył płatność jako "Payment Received" minęło - UWAGA - 31 godzin

To jest jakaś żenada, żeby czekać na klucz do gry tyle czasu, o księgowaniu środków nie wspomnę. To już zwykłe kluczownie wypadają lepiej, a co dopiero sklep z oficjalnymi kodami od wydawcy. Po co to jest reklamowane na GG.deals? Kontaktowałem się z eTail.Market, kiedy dostanę klucz - zero odpowiedzi. Teraz będę czekał niewiadomo ile, żeby go dostać. Żenada.
EDIT: Klucz dostałem po 52h od kupna - czy warto? Wnioski pozostawiam wam.