Cześć.
Jako że amatorsko zbieram gry przez ten okres trafiło się kilka tytułów budżetowej serii wydawniczej CD Projektu.
W zasadzie nie liczę na jej zebranie bo praktycznie się nie pojawiają a czasem cena jest dla mnie zaporowa.
Niemniej jednak chciałbym spróbować potwierdzić tytuły w niej występujące. Poniżej fotka tego co mam oraz lista.
Lista stworzona na podstawie archiwalnych prasówek oraz list gier występujących w posiadanych już pudełkach.
Jeśli macie któreś z tych gier bądź które nie występują dajcie znać, podobnie jeśli chcecie się rozstać ze swoim tytułem, chętnie był uzupełnił kolekcję.
Lista:
Battle isle 4
Bumper Wars
Corsairs
Darkened Skye
Destruction Derby 2
The Devil Inside
Dracula Zmartwychwstanie
Extreme Assault
Giants Obywatel Kabuto
Hellboy
Heroes of Might and Magic I oraz II
Incubation Battle Isle
Invictus
Iron Strategy
Jekyll Hyde
Kingdom under fire
MDK
Millenium Racer
Original War
Pearl Harbor
Piłkarskie mistrzostwa świata 2002
Pompei
The Settlers
Toca Touring Car Championship
Tzar
Wehikuł Czasu
Zax
jagged alliance 2.5
Die by the sword
Oraz być może (były zapowiedziane):
Egipt przepowiednia heliopolis
Hopkins FBI
Insane
Pizza Connection 2
Pizza Syndicate
Screamer 2
The Settlers II
Seria CD Projekt [Tanie Granie] lista
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Witam. Widzę, że nie jestem sam. Nie ma mnie w domu, ale wymienię jakie tytuły jakie posiadam:
Darkened Skype
Destruction Derby 2
Dracula Zmartwychwstanie
Hellboy
Heroes of Might and Magic I i II
Hopkins FBI
MDK
Millenium Racer
Pearl Harbor
Pompei
The Settlers 2
Wehikuł Czasu
Zax
Co do tytułu Egipt: Przepowiednia Heliopolis to gra się ukazała. W wakacje na jednym z portali była oferta, ale ktoś mnie uprzedził. Więcej gier się pojawiło w tych specyficznych pudełkach m.in. Dracula 2 i New York Race.
Darkened Skype
Destruction Derby 2
Dracula Zmartwychwstanie
Hellboy
Heroes of Might and Magic I i II
Hopkins FBI
MDK
Millenium Racer
Pearl Harbor
Pompei
The Settlers 2
Wehikuł Czasu
Zax
Co do tytułu Egipt: Przepowiednia Heliopolis to gra się ukazała. W wakacje na jednym z portali była oferta, ale ktoś mnie uprzedził. Więcej gier się pojawiło w tych specyficznych pudełkach m.in. Dracula 2 i New York Race.