Która część Soul Calibura najlepsza na Xbox-a 360?

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Tak jak w temacie. Mam Xbox-a 360 i zastanawiam się którą część Soul Calibura kupić. Ostatnio na Xbox Live pojawiło się Soul Calibur II HD Online, nie wiem więc czy nie lepiej kupić tej części zamiast piątki albo czwórki. Grałem tylko w trójkę na PlayStation II, więc chciałbym coś jak najbardziej zbliżonego rozgrywką. A więc - co polecacie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Razwill pisze: Tak jak w temacie. Mam Xbox-a 360 i zastanawiam się którą część Soul Calibura kupić. Ostatnio na Xbox Live pojawiło się Soul Calibur II HD Online, nie wiem więc czy nie lepiej kupić tej części zamiast piątki albo czwórki. Grałem tylko w trójkę na PlayStation II, więc chciałbym coś jak najbardziej zbliżonego rozgrywką. A więc - co polecacie?
Powiem tyle, singiel w czwórce jest baaardzo średni. Jak jest z piątką - nie wiem, bo nie grałem. A dwójka niegdyś na DC rządziła, więc jeśli nie zubożyli rozgrywki, to brałbym ją.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Nowa dwójka podobno jest OK, tylko że są problemy z... tytułowym trybem sieciowym.
dKc
Awatar użytkownika
dKc
Robin Hood

Ja grałem tylko w 4 i była ok, chociaż lepsza była 2 na NGC. Mogę was wyzwać na pojedynek, hue hue. W dwójkę w HD też grałem. Śmiesznie tak.
Awatar użytkownika
Łowca

w 5 się ciekawe walczy z assasinami :d
dKc
Awatar użytkownika
dKc
Robin Hood

A można sterować Assasinem?