Problem ze steam
Jakiś czas nie logowałem się na steama,brak czasu,zapomniałem nazwę użytkonika i hasło.Zrobiłem przywracanie , udało się ale level 0 Konto,miało 11,jakby zupełnie nowe,wyparowało mi 200 gier itd.Miał ktos coś podobnego??
- Podziękował: 365 razy
- Podziękowania: 180 razy
- Kontakt:
Jesteś na 100% pewny, że to te same konto steam?daniel388 pisze: 25 kwie 2024, o 21:51 Jakiś czas nie logowałem się na steama,brak czasu,zapomniałem nazwę użytkonika i hasło.Zrobiłem przywracanie , udało się ale level 0 Konto,miało 11,jakby zupełnie nowe,wyparowało mi 200 gier itd.Miał ktos coś podobnego??
Posiadasz jakieś dowody zakupu lub skany zakupu kluczy lub klucze? Jeśli tak spróbuj się skontaktować z supportem steam.
Podczas przywracania hasła za pomocą maila, gdy istnieją dwa konta z tym samym mailem, Steam pokazuje okienko wyboru konta

Więc jeśli nie było takiego wyboru, trzeba sprawdzić mail podany przy zakładaniu prawidłowego konta Steam.
Ewentualnie zgłosić się do supportu Steam i przygotować się na pytania w stylu.
"Podaj klucz licencji, który został użyty na koncie" lub "Podaj sposób płatności i dane na temat płatności użytej na tym koncie"

Więc jeśli nie było takiego wyboru, trzeba sprawdzić mail podany przy zakładaniu prawidłowego konta Steam.
Ewentualnie zgłosić się do supportu Steam i przygotować się na pytania w stylu.
"Podaj klucz licencji, który został użyty na koncie" lub "Podaj sposób płatności i dane na temat płatności użytej na tym koncie"