Problem ze steam

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jakiś czas nie logowałem się na steama,brak czasu,zapomniałem nazwę użytkonika i hasło.Zrobiłem przywracanie , udało się ale level 0 Konto,miało 11,jakby zupełnie nowe,wyparowało mi 200 gier itd.Miał ktos coś podobnego??
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Możliwe, że zalogowałeś się na inne konto, a twoje główne konto Steam było zarejestrowane na inny adres e-mail.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy

Odezwałabym sie do supportu, zdecydowanie pomogą :)
W końcu konto na steamie ma jakies zabezpieczenia....
Numer telefonu, Wrażliwe dane które wpisujemy uzupełniając konto itp..
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

daniel388 pisze: 25 kwie 2024, o 21:51 Jakiś czas nie logowałem się na steama,brak czasu,zapomniałem nazwę użytkonika i hasło.Zrobiłem przywracanie , udało się ale level 0 Konto,miało 11,jakby zupełnie nowe,wyparowało mi 200 gier itd.Miał ktos coś podobnego??
Jesteś na 100% pewny, że to te same konto steam?

Posiadasz jakieś dowody zakupu lub skany zakupu kluczy lub klucze? Jeśli tak spróbuj się skontaktować z supportem steam.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 81 razy
Podziękowania: 206 razy

Podczas przywracania hasła za pomocą maila, gdy istnieją dwa konta z tym samym mailem, Steam pokazuje okienko wyboru konta
Obrazek

Więc jeśli nie było takiego wyboru, trzeba sprawdzić mail podany przy zakładaniu prawidłowego konta Steam.
Ewentualnie zgłosić się do supportu Steam i przygotować się na pytania w stylu.
"Podaj klucz licencji, który został użyty na koncie" lub "Podaj sposób płatności i dane na temat płatności użytej na tym koncie"
Ci użytkownicy podziękowali GoodLuke za ten post:
jobjoxPL
ODPOWIEDZ