Cześć, szukam 3 gier które grałem w dzieciństwie.
Niestety ale pamiętam zbyt wielu informacji na temat tych gier, dlatego, jeśli z moim opisem skojarzy wam jakakolwiek gra, to prosiłbym o jej napisanie. Dodam również, że niestety nie pamiętam dokładnie w jakich latach grałem w te gry, aczkolwiek urodziłem się w 2006 roku i grałem w te gry od małego, więc może to informacja coś da.
1. Pierwsza gra, była to gra w której jeździło się samochodem, była w niej prosta fizyka kolizji, można była wjechać w jakiś samochód i pojawiały się w nim wgniecenia, ale z tego co pamiętam we własnym samochodzie te wgniecenia się nie pojawiały. Można było jeździć po drogach, pamiętam też że stały w niektórych miejscach jakieś inne samochody, i można było też nimi jeździć. Teren pamiętam że był taki pozamiejski, był też gdzieś wodospad, ale budynki też gdzieś były. Grafika była w sumie dosyć fajna z tego co pamiętam, taka bardziej zniżająca się ku realistycznej, pamiętam że kolory samochodów były takie metaliczne.
2. Druga gra polegała na tym, że chodziło się takim srebrnym robotem, gra była w stylu 2D i można było iść chyba tylko w prawą stronę, nie wiem czy w lewą też. Tym robotem pojawiło się chyba przy takim rozbitym statku kosmicznym, i prawdopodobnie żeby przejść grę trzeba było gdzieś dojść do końca, pokonując też jakieś roboty, strzelając z jakiegoś lasera. Po drodze mijało się jakieś rozbite statki kosmiczne.
3. Trzecia gra też była w stylu 2D i teraz kojarzy mi się ona z takimi grami jak Bubble Shooter czy coś tego typu. Ale pamiętam że właśnie ta gra polegała zupełnie na czymś innym, tylko nie pamiętam na czym. Pamiętam tylko że działa się ona pod wodą, i były takie bańki wody w których były różne rzeczy, była chyba kotwica i inne rzeczy. A w tle leciała taka fajna muzyczka, typu hawajskiego, taka plażowa i rajska.
Najprawdopodobniej te wszystkie gry była na płytę, z różnych gazetek.
Szukam gry z dzieciństwa
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Jedyne co mi się kojarzy dotyczy nr.2
Stary Walker z amigi to było pierwsze co wpadło mi do głowy ale to stara gra, a później przypomniało mi się, że jest też bardzo podobna nowsza, którą chciałem ograć kiedyś. jakoś do teraz się nie udało ale wydaje się całkiem pasować.
https://store.steampowered.com/app/864160/BEA_Walker/
..:: PzD ::..
Stary Walker z amigi to było pierwsze co wpadło mi do głowy ale to stara gra, a później przypomniało mi się, że jest też bardzo podobna nowsza, którą chciałem ograć kiedyś. jakoś do teraz się nie udało ale wydaje się całkiem pasować.
https://store.steampowered.com/app/864160/BEA_Walker/
..:: PzD ::..