Bardzo mi się podoba Bazar, ma bardzo przejrzysty interfejs, bardzo dobrze mi się z niego korzysta.
Mam małą sugestię na lekkie usprawnienie procesu transakcji.
Jako sprzedawca zawsze czekam, aż kupujący pierwszy wystawi komentarz po otrzymaniu klucza. Jest to dla mnie znak, że wszystko jest ok. Najczęściej kupujący szybko ten komentarz wystawiają, ja wystawiam swój i transakcja jest zamknięta. Czasami jednak kupujący wystawi komentarz po jakimś czasie, a mi trudno jest to zauważyć, bo zarówno transakcja z komentarzem kupującego jak i bez niego ma status: '4/5 WYSŁAŁEM KLUCZ'. Muszę co jakiś czas przeklikiwać wszystkie transakcje z tym statusem sprawdzając, czy nie ma przepadkiem komentarza od kupującego.
Proponuję wprowadzić nowy status, np 'KOMENTARZ WYSTAWIONY' pomiędzy '4/5 WYSŁAŁEM KLUCZ' a 'TRANSAKCJA ZAKOŃCZONA'. Bardzo ułatwiłoby to korzystanie z bazaru.
Nowy status transakcji - KOMENTARZ WYSTAWIONY
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
na przyszlość:
viewtopic.php?t=15602
co do twojej sugestii to nie zostanie zrealizowana w najbliższym czasie bo nad bazarem nie pracuje żaden informatyk-programista od chyba 5 lat juz xd
viewtopic.php?t=15602
co do twojej sugestii to nie zostanie zrealizowana w najbliższym czasie bo nad bazarem nie pracuje żaden informatyk-programista od chyba 5 lat juz xd