Gra podobna do dooma

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0

Witajcie, nurtuje mnie takie pytanie od jakiegoś czasu a mianowicie: Grałem w grę, myślę że +/- w 2020 roku na steamie podczas eventu w którym można było pobierać dema gier bardzo podobnych do oryginalnego dooma, i rodzi sie u mnie myśl co to mogła być za gra? Na pewno pamiętam, że była to 2 część jakiejś serii, i chyba nawet jakby demo było we wczesnym dostępie, rozgrywka jak w doomie, jeśli się nie mylę można było grać więcej niż jedną postacią w dalszych etapach, a same ulepszenia mnie zaciekawiły, np w pewnym momencie ulepszenie zamieniło mi główną broń na laserowy karabin. Przeszukałem troche internetu i steama ale ciężko mi znaleźć, na pewno 1 część i 2 tej gry jest na steamie, jeśli ktoś ma jakieś pomysły proszę o pomoc. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 286 razy
Podziękowania: 90 razy
Kontakt:

Slayer890 pisze: 14 mar 2023, o 17:55 Witajcie, nurtuje mnie takie pytanie od jakiegoś czasu a mianowicie: Grałem w grę, myślę że +/- w 2020 roku na steamie podczas eventu w którym można było pobierać dema gier bardzo podobnych do oryginalnego dooma, i rodzi sie u mnie myśl co to mogła być za gra? Na pewno pamiętam, że była to 2 część jakiejś serii, i chyba nawet jakby demo było we wczesnym dostępie, rozgrywka jak w doomie, jeśli się nie mylę można było grać więcej niż jedną postacią w dalszych etapach, a same ulepszenia mnie zaciekawiły, np w pewnym momencie ulepszenie zamieniło mi główną broń na laserowy karabin. Przeszukałem troche internetu i steama ale ciężko mi znaleźć, na pewno 1 część i 2 tej gry jest na steamie, jeśli ktoś ma jakieś pomysły proszę o pomoc. :mrgreen:
Jak grałeś na steamie, to powinieneś mieć w historii gier.
Ci użytkownicy podziękowali Cypek za ten post:
Slayer890
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Wchodzisz na swoje konto (Account Details) na Steamie i w zakładce "View licenses and product key activations" masz podane jakie to demo.
Ci użytkownicy podziękowali EdmundBA za ten post:
Slayer890
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0

EdmundBA pisze: 14 mar 2023, o 18:45 Wchodzisz na swoje konto (Account Details) na Steamie i w zakładce "View licenses and product key activations" masz podane jakie to demo.
Właśnie niestety tego nie pokazuje :(
ODPOWIEDZ