Jak wyłączyć konto Games for Windows
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Mam grę 007 Quantum of Solace (wersja pudełkowa) ale nie mogę grać, gdyż gra chce, abym zalogował się na swoje konto które już nie istnieje. Gdzie mogę szukać jakiegoś programu które wyłączy to zabezpieczenie.
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 91 razy
A nie możesz stworzyć konta offline? Kiedyś to rozwiązywało problem.lactoral pisze: 6 sty 2023, o 17:45 Mam grę 007 Quantum of Solace (wersja pudełkowa) ale nie mogę grać, gdyż gra chce, abym zalogował się na swoje konto które już nie istnieje. Gdzie mogę szukać jakiegoś programu które wyłączy to zabezpieczenie.
No chyba, że chodzi o multi.
- Podziękował: 144 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
A nie możesz założyć nowego konta na https://www.xbox.com/ i przy jego pomocy się zalogować? Jak klikasz "home" na klawiaturze i pojawia się opcja logowania do GfWL, to powinieneś mieć też możliwość dodania nowego konta.lactoral pisze: 6 sty 2023, o 17:45 Mam grę 007 Quantum of Solace (wersja pudełkowa) ale nie mogę grać, gdyż gra chce, abym zalogował się na swoje konto które już nie istnieje. Gdzie mogę szukać jakiegoś programu które wyłączy to zabezpieczenie.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
1. Kiedy gra woła cię o zalogowanie, kliknij "utwórz konto", a potem zjedź niżej w tym wprowadzeniu i tam będzie opcja "utwórz profil lokalny". GFWL nadal będzie, ale bez logowania, osiagnięć, ani multi, co w tej grze i tak nie powinno mieć znaczenia.lactoral pisze: 6 sty 2023, o 17:45 Mam grę 007 Quantum of Solace (wersja pudełkowa) ale nie mogę grać, gdyż gra chce, abym zalogował się na swoje konto które już nie istnieje. Gdzie mogę szukać jakiegoś programu które wyłączy to zabezpieczenie.
2. Zaloguj się kontem Microsoft, bo to to samo. Usługa cały czas działa, tylko wczytywanie przy pierwszym logowaniu trwa dość długo, nawet kilka minut. Kody w grach wydanych przed 2010 są wielorazowego użytku, więc jak po zalogowaniu o niego zawoła, możesz normalnie podać ten z pudełka.
3. Możesz pobrać zmodyfikowany plik xlive.dll, który wyłącza GFWL całkowicie, ale nie polecam tego sposobu, bo może to powodować problemy z zapisem w niektórych grach.
Chyba najlepszą opcją dla ciebie będzie nr 1.
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Najlepszą pomoc dla mnie była pomoc serafek5 i drugi punkt. Co do kodu z pudełka nie musiałem nic podawać wystarczyło zalogować się na konto Microsoft.
PS. Temat Do Zamknięcia.
Najlepszą pomoc dla mnie była pomoc serafek5 i drugi punkt. Co do kodu z pudełka nie musiałem nic podawać wystarczyło zalogować się na konto Microsoft.
PS. Temat Do Zamknięcia.