Czy HyperX Cloud II są rzeczywiście takie dobre?

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

Czy HyperX Cloud II są rzeczywiście takie dobre, wiele Polskich forum i Polaków je wychwala, że są to crem de la crem słuchawek średnio(?)budżetowych. Angielskie fora nie za często je wspominają, więc pytam się was czy HyperX Cloud II są rzeczywiście tak dobre czy są po prostu zbyt idealizowane?
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: Gambero#4714
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Są bardzo dobre, najlepsze w tym przedziale cenowym.
Mam już drugą parę owych słuchawek i o innych nawet nie myślę.
Świetnie leżą na głowie, nie uciskają uszu, posiadają dwa komplety wymiennych nauszników, mikrofon jest bardzo dobry do gier online, połączeń głosowych. Załączona karta dźwiękowa na usb, również jest bardzo dobra, z intuicyjnym sterowaniem, możliwość szybkiego włączania / wyłączania wirtualizacji 7.1, szybki suwak od mikrofonu (wyłącznik), regulacja głośności.
Jakość samego dźwięku o ile nie jesteś audiofilem (do tego zresztą są inne słuchawki...) jest na bardzo wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

badylek pisze: 30 gru 2022, o 16:26 wiele Polskich forum i Polaków je wychwala, że są to crem de la crem słuchawek średnio(?)budżetowych. Angielskie fora nie za często je wspominają,
Tymczasem na amazon.com - średnia 4,5 przy ponad 115k recenzji. Wśród nich niewiele polskich.

Słuchawki są dobre. Nawet bardzo. Aczkolwiek nie wiem czy jest sen dopłacać w odniesieniu do np SPC Gear VIRO.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

No właśnie boli serduszko, bo morele na święto rzucało po 250 cloudy, dzięki za komentarze chłopcy
ODPOWIEDZ