Keys are temporarily exhausted for this product
Zakupiłem na Bazarze Humble Gift i przy próbie odsłonięcia klucza dostaję komunikat: "Keys are temporarily exhausted for this product." Jednocześnie Humble pisze: "As soon as we receive more keys, we will add them to this page and send you an email." Czekam już kilka dni. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i doczekał się klucza czy to raczej przegrana sprawa? Przepraszam, jeśli powielam tematy ale nie udało mi się znaleźć podobnego wpisu na forum.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Tak, zdarza się, i to chyba coraz częściej. Ostatnio brakło im kluczy do Palnescape: Torment. Nie wiem jak długo to trwało, ja kupiłem bundla na parę dni przed jego zakończeniem, oczywiście w momencie zakupu żadnego info, że są braki. Klucz pojawił się w ciągu tygodnia jakoś.
Gorzej, że ta twoja Yakuza była ponad rok temu
Gorzej, że ta twoja Yakuza była ponad rok temu

- Ci użytkownicy podziękowali Niriles za ten post:
- kofeinowy_pablo
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no wydawca generuje pewną partie kluczy na stimie a jak sprzedaż przekroczy ilość tych wygenerowanych kluczy to musi generować nowe a tam chyba jest 3 czy 7 dni ze strony stima na taki zabieg, a mniejsi wydawcy mają chyba nawet 30dni ale tego ostatniego nie jestem pewienCypek pisze: 14 lis 2022, o 21:07 Przy okazji ktoś może mi wyjaśnić tą sytuację? Bo jak dla mnie to jest kuriozum, że może czegoś zabraknąć, skoro klient za to zapłacił.
- Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
- kofeinowy_pablo
Akurat HB może sobie pozwolić na coś takiego bo w jakimś % ludzie albo handlują tym jak w tym przypadku albo mają subskrypcję na stałe i też odbiorą ten klucz po paru miesiącach. W obu przypadkach czasem ten klucz "leży" naprawdę długo czekając na odkrycie.