Witam serdecznie. Czy ktoś wie czy ten kupon skoro jest ważny do 11 listopada możnago użyć do humble choice listopadowego? Pamiętam że kupon już był dostępny gdy była wrześniowa paczka, a teraz gdy wchodze na steel series widnieje reklama pażdziernikowego z opcja get code to znaczy że mogę go wykorzystac równie dobrze na listopadowy?
I jeszcze jedno pytanie czy mogę go teraz odebrać czy lepiej czekac do listopada. Czy nie jest tak, że jak go odbiore teraz to bedzie tylko działał na pażdziernikowy humble?
kod bonusowy Steel Series na Humble Choice
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Weronika08 pisze: 9 paź 2022, o 03:26 Witam serdecznie. Czy ktoś wie czy ten kupon skoro jest ważny do 11 listopada możnago użyć do humble choice listopadowego? Pamiętam że kupon już był dostępny gdy była wrześniowa paczka, a teraz gdy wchodze na steel series widnieje reklama pażdziernikowego z opcja get code to znaczy że mogę go wykorzystac równie dobrze na listopadowy?
I jeszcze jedno pytanie czy mogę go teraz odebrać czy lepiej czekac do listopada. Czy nie jest tak, że jak go odbiore teraz to bedzie tylko działał na pażdziernikowy humble?

z tym, że inni pisali że to kod dla nowych kont które dołączają do choice i nie działa na starym koncie, a z tego co pisałaś w innym temacie masz już swoje konto, ewentualnie można spróbować założyć nowe
Ale mogę odebrać ten kod bunosowy i przechować go by użyć na nowe konto? Bo przecież ten Steel Series nie jest połączony z kontem humble więc mogę w listopadzie założyć nowe konto i kod rabotowyy teraz odebrać.
A jeśli będzie faktycznie trzeba na nowe konto użyć tego rabatowego kodu czy posiadanie dwóch kont nie skończy się banem. Oczywiście mogłabym anulować subskrypcje z jednego i załżyć ją na drugim. Czy to bezpieczne?
A jeśli będzie faktycznie trzeba na nowe konto użyć tego rabatowego kodu czy posiadanie dwóch kont nie skończy się banem. Oczywiście mogłabym anulować subskrypcje z jednego i załżyć ją na drugim. Czy to bezpieczne?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
No, zawsze możesz użyć na nowym koncie, a czy to bezpieczne? Odpowiedź brzmi: zależy jak bardzo jesteś w stanie zamaskować swoją nową tożsamość
Jeśli założysz nowe konto na innym kompie korzystającym z innego IP, a płatność będzie z innego, dotąd nie używanego środka płatniczego w HB w dodatku najlepiej z innym imieniem i nazwiskiem niż twoje, to sądzę że wtedy to będzie bardzo bezpieczne
Aha, bardziej podejrzane zakupy HB czasem chcą weryfikować telefonicznie więc przydałby się też jakiś (inny) numer telefonu...
Z drugiej strony są ponoć ludzie którzy potrafili na bezczela płacić na altach tym samym kupując z tego samego kompa i nic się nie działo, cóż - wybór jak i ewentualne poniesione konsekwencje należą do ciebie

Z drugiej strony są ponoć ludzie którzy potrafili na bezczela płacić na altach tym samym kupując z tego samego kompa i nic się nie działo, cóż - wybór jak i ewentualne poniesione konsekwencje należą do ciebie