Mam szybkie pytanie i zamykamy temat

Czy jak mam Grim Dawn na GoG i Grim dawn na Steam, mowa jest o PC, to jest szansa na granie wspólnie kampanii?
Jest możliwe połączenie między platformami?
Internety twierdzą że jest crossplay pomiędzy Steam i gogTyczkalive pisze: 31 lip 2022, o 10:18 Siemka![]()
Mam szybkie pytanie i zamykamy temat![]()
Czy jak mam Grim Dawn na GoG i Grim dawn na Steam, mowa jest o PC, to jest szansa na granie wspólnie kampanii?
Jest możliwe połączenie między platformami?
O! A gdzie to znalazłeś? Byłoby super, bo na GOGu mam wysokopoziomową postać i chciałem w to zacząć grać na Steamowej wersji od nowa, ale chętnie bym skopiował/przeniósł postępy, żeby mieć komplet pod ręką.
Nie ma crossplaya. osobno trzeba kupić podstawkę + dodatki. Nie ma znaczenia,że Twój partner ma komplet na steamie jeśli na gogu nie ma. Walczyłem z tym podczas gry w grudniu z bratem. Trzeba było zakupić całość na jednej platformie.CDJack pisze: 3 sie 2022, o 21:52O! A gdzie to znalazłeś? Byłoby super, bo na GOGu mam wysokopoziomową postać i chciałem w to zacząć grać na Steamowej wersji od nowa, ale chętnie bym skopiował/przeniósł postępy, żeby mieć komplet pod ręką.
Mylisz sięKamell pisze: 4 sie 2022, o 13:46Nie ma crossplaya. osobno trzeba kupić podstawkę + dodatki. Nie ma znaczenia,że Twój partner ma komplet na steamie jeśli na gogu nie ma. Walczyłem z tym podczas gry w grudniu z bratem. Trzeba było zakupić całość na jednej platformie.CDJack pisze: 3 sie 2022, o 21:52O! A gdzie to znalazłeś? Byłoby super, bo na GOGu mam wysokopoziomową postać i chciałem w to zacząć grać na Steamowej wersji od nowa, ale chętnie bym skopiował/przeniósł postępy, żeby mieć komplet pod ręką.
Ważne było też by mieć forgotten gods oraz wersję gry odpowiednią. Może to już poprawili,wiem że po utworzeniu serwera nie szło dołączyć do gry.Tyczkalive pisze: 4 sie 2022, o 20:59Mylisz sięKamell pisze: 4 sie 2022, o 13:46Nie ma crossplaya. osobno trzeba kupić podstawkę + dodatki. Nie ma znaczenia,że Twój partner ma komplet na steamie jeśli na gogu nie ma. Walczyłem z tym podczas gry w grudniu z bratem. Trzeba było zakupić całość na jednej platformie.CDJack pisze: 3 sie 2022, o 21:52
O! A gdzie to znalazłeś? Byłoby super, bo na GOGu mam wysokopoziomową postać i chciałem w to zacząć grać na Steamowej wersji od nowa, ale chętnie bym skopiował/przeniósł postępy, żeby mieć komplet pod ręką.![]()
To jakim cudem razem z narzeczoną udało nam się zagrać pomimo różnych platform?
Ona ma na Gogu Grim dawn + wszystkie dodatki.
Ja na Steamie mam samą podstawkę.
Wyjaśniłem to w ostatnim moim poście. Jeśli ktoś ma samą podstawkę, osoba która ma Grim Dawn wersję kompletną musi sobie zainstalować osobno samą podstawkę (Na GOG'u wchodzisz na Grim DawnBonusy
i tam możesz sobie pobrać samą podstawkę, możesz też sobie wgrać który chcesz patch itp)