xboxks game pass

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

Hej
1. czy game pass liczy czas spędzony w grach?
2. jak mam save na minecraft survival to mogę go wyeksportować na nowe konto (3 miesiące januszex)?
3. Jak odsuksrybować żeby nie brało mi 50 zł z konta?
4. mogę drugi raz na tą samą kartę założyć konto?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

1. Tak
2. Nie wiem jak jest w przypadku Minecrafta, ale większość gier zapisuje sejwy na dysku, choćby w "Moich dokumentach" i możesz je sobie przekopiować
3. W aplikacji Xbox kliknij na "Zobacz wszystkie plany", a tam pod posiadanym Game Passem kliknij zarządzaj i przekieruje Cię na odpowiednią stronę
4. Nie wiem, ale można też GP opłacać Paypalem czy nawet chyba Paysafecard (nigdy nie próbowałem, ale widziałem tę opcję), więc w ten sposób spokojnie założysz parę kont
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

pioytyr pisze: 18 lip 2022, o 16:56 1. Tak
Pokierujesz mnie gdzie to sprawdzić? tyvm za odpowiedź
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Najwygodniej chyba w aplikacji mobilnej Xbox https://play.google.com/store/apps/deta ... l=pl&gl=US
Otwierasz, klikasz daną grę, przewijasz do panelu osiągnięcia, klikasz go, wyskakuje nowe okno i jeśli grałeś, będzie tam napis "Statystyki", klikasz go i masz ilość czasu spędzonego w gierce.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Wchodzisz na kartę gry w aplikacji Xbox, przewijasz trochę w dół, klikasz na osiągnięcia ("pokaż wszystkie możliwe" czy jakoś tak) i powinno wyskoczyć.
Obrazek
Ewentualnie otwierasz swój profil przez aplikację Xbox i tam po prostu wybierasz grę, żeby sprawdzić czas gry/osiągnięcia.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 10 razy

gamepass od dnia subskrypcji cały czas leci niezależnie od tego czy grasz czy nie a anulowanie subskrypcji masz na ich stronie co do karty to nie wiem
save z gier masz na kompie jeśli gry były zainstalowane na kompie i niemają zapisów z chmury :D
ODPOWIEDZ