Steam Achievement Manager (SAM) i inne programy do odblokowywania osiągnięć - dyskusja ogólna
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Mam pytanie o Steam Achievment Manager. Chciałem sobie odblokować parę martwych osiągnięć, ale nigdy nie korzystałem z apki + z tego co wiem steamhuntersachievments czy jakos tak flaguje konto za użycie tego narzędzia? Jest jakaś opcja obejścia tego flagowania? Typu pojedyncze odblokowywanie osiagniec (a nie w 10 sekund 100 osiagniec xD) czy cos?
Bo prawdopodobnie nie dodales sobie SAMem acziwkow co są zepsute/restricted... Jak sobie odblokujesz samem acziwek ktory jest zepsuty od razu tam sie pojawi na liscie

- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Dobra użyłem SAM i przeżyłem. Kolejne pytanie ode mnie:
1. Niby wg strony steamhunters odblokowywanie przez SAM leci przez API i to można łatwo namierzyć. W takim wypadku jaka jest bezpieczna częstotliwość, aby nie złapać banito od nich (ew łatki cheatera) + jak wygląda profil osoby, która takie coś złapała?
2. Jak z grami VAC? Z tego co czytałem jest to bezpieczne o ile GRA JEST WYŁĄCZONA. Znowu w innym miejscu niby gracze payday 2 dostali bany, a potem unbany. Chciałem sobie jakieś 3 osiągnięcia z cs:go dobić, bo gram już prawie 10 lat, a niektórych wciąż nie mam z trybów w które nie gram (bo wbijanie ich zajęłoby miesiące).
1. Niby wg strony steamhunters odblokowywanie przez SAM leci przez API i to można łatwo namierzyć. W takim wypadku jaka jest bezpieczna częstotliwość, aby nie złapać banito od nich (ew łatki cheatera) + jak wygląda profil osoby, która takie coś złapała?
2. Jak z grami VAC? Z tego co czytałem jest to bezpieczne o ile GRA JEST WYŁĄCZONA. Znowu w innym miejscu niby gracze payday 2 dostali bany, a potem unbany. Chciałem sobie jakieś 3 osiągnięcia z cs:go dobić, bo gram już prawie 10 lat, a niektórych wciąż nie mam z trybów w które nie gram (bo wbijanie ich zajęłoby miesiące).
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Wiem, że banito można złapać bardzo łatwo na AStats, kiedyś wszedłem na serwer Team Fortress2 stworzony właśnie pod zdobywanie aczików. Wtedy wpadło mi kilkanaście pozycji w tym samym momencie bądź też w bardzo krótkim odstępie czasu i w związku z tym nie otrzymam żadnych punktów jedynie za acziki z tej gry
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Zamiast kombinowac z samem ... to sobie sciagnij mapki z warsztatu pod konkretne osiągniecia ...Hardkor pisze: 6 lip 2022, o 16:01 Dobra użyłem SAM i przeżyłem. Kolejne pytanie ode mnie: