Konkurs - jaka to gra? #37

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Zasady

• W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik Łowców Gier, który napisał na forum co najmniej 5 postów przed powstaniem tego tematu.
  • Będę podawał podpowiedzi, na podstawie których musicie odgadnąć o jaką grę mi chodzi. Konkurs rozpocznie się wraz z pojawieniem się pierwszej wskazówki o danej godzinie. Wygra osoba, która jako pierwsza poda prawidłowy, dokładny tytuł gry. Ewentualne literówki mogą zostać wybaczone.
  • W jednym poście podajemy tylko jeden tytuł gry.
  • Ilość udzielanych odpowiedzi przez jedną osobę jest bez limitu, jednakże warunkiem jest, aby pomiędzy swoimi własnymi postami był odstęp co najmniej dwóch postów od innych osób.
  • Zakaz edytowania postów oraz ich usuwania.
  • Złamanie dowolnego punktu regulaminu spowoduje, że dana odpowiedź nie będzie zaliczona.

Nagrody

Zwycięzca wygra poniższe gry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Prawidłowa odpowiedź znajduje się tutaj:
https://megawrzuta.pl/download/42a2ab5c ... 0fd78.html
"wrzucono: 2022/22/04 16:07"
Hasło do pobrania pliku rar, w którym znajduje się dokument tekstowy z odpowiedzią, podam po zakończeniu konkursu.
Powodzenia. :tak:

Podpowiedzi:

1 - Pixel art

@Edit: konkurs zakończony.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2022, o 19:32 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 3 razy.
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post:
StonRoc
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Bad rats : )
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 115 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Broforce
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

Stardew Valley
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 197 razy
Podziękowania: 408 razy
Kontakt:

Shovel Knight: Treasure Trove
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 349 razy
Podziękowania: 343 razy

Kathy Rain
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

StonRoc pisze: 23 kwie 2022, o 19:25Kathy Rain
:macha:
Wow, brawo, to się nazywa złoty strzał. ;)
Ale do rekordu trochę zabrakło ;) ---> viewtopic.php?f=18&t=19421

Potwierdzenie odpowiedzi:
Hasło do pliku: eWeQehyB
Hasło do archiwum: zadarmotouczciwacena
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post:
StonRoc
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 349 razy
Podziękowania: 343 razy

Arbiter Elegancji pisze: 23 kwie 2022, o 19:31 :macha:
Wow, brawo, to się nazywa złoty strzał. ;)
Ale do rekordu trochę zabrakło ;) ---> viewtopic.php?f=18&t=19421
Hahaha! xD

Jasny gwint, dopiero teraz się dowiedziałem, że wygrałem! Wychodziłem wtedy z domu i po prostu wpisałem coś, bo mało odpowiedzi było. Dałeś taką główną kategorię, że w sumie mogło być wszystko, zrobiłem komentarz tylko, żeby "odblokować" chłopakom wpisywanie postów.

Na początku miałem dać coś innego (już nawet nie pamiętam co), ale po krótkim namyśle, zainspirowany ostatnim wpisem na głównej o grach przygodowych wrzuciłem Kathy Rain. Lubię tę grę, jedna z moich fajniejszych setek, choć bardziej odpowiadała mi następna gra tego studia, czyli Whispers of a Machine, no ale Kasia jest bardziej popularna i ostatnio wyszedł remaster, więc to zdecydowało czemu fartownie trafiłem.

Dzięki za konkurs i do następnego!
Ci użytkownicy podziękowali StonRoc za ten post:
Arbiter Elegancji
ODPOWIEDZ