Best of [Licomp Empik Multimedia]
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Aktualna lista gier w katalogu serii:
Artur i Zemsta Maltazara
Alien Breed Trilogy
Apache: Air Assault
Blur
Call of Duty: Deluxe Edition (zawiera: Call of Duty i Call of Duty: United Offensive)
Call of Duty 2
Catz 2
Dogz 2
DOOM 3
Epoka Lodowcowa 3: Era Dinozaurów
Gun
HORSEZ: Odzieczona Stadnina
IL-2 Sturmovik: 1946
James Bond Bloodstone
Madagaskar 2
Potwory kontra Obcy
Prototype
Rybki z Ferajny
Shrek Forever After
Singularity
Spider-Man 2: The Game
Star Wars Jedi Academy
Star Wars Jedi Outcast
Transformers: The Game
Transformers: Wojna o Cybertron
Transformers: Zemsta Upadłych
Trener Mojego Psa
Ultimate Spider-Man
Wolfenstein
X-men Legends II: Rise of Apocalypse
X-Men Origins: Wolverine
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
WTF? Ładna kryptoreklama. Już zaraportowane.kasia33 pisze: dzięki za info - daj namiary na priva
---
tanie mieszkania do wynajęcia - szukasz taniego mieszkania na wynajem ?
nie kryptoreklama tylko to był bot 

- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Warto dodać Soldier of Fortune 2: DH Gold, bardzo usilnie szukałem Star Wars Jedi Academy i Star Wars Jedi Outcast w tej serii ale niestety nie znalazłem, może chodzi o coś podobnego jak papierowa przepaska na F1 2010 z napisem BoA ale to raczej nie robi z niej tytułu z tej serii 

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Przecież Jedi Academy i Jedi Outcast są prawie w każdym empikukamil_999666 pisze: Warto dodać Soldier of Fortune 2: DH Gold, bardzo usilnie szukałem Star Wars Jedi Academy i Star Wars Jedi Outcast w tej serii ale niestety nie znalazłem, może chodzi o coś podobnego jak papierowa przepaska na F1 2010 z napisem BoA ale to raczej nie robi z niej tytułu z tej serii

- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Może i są, to podobno lista gier BoA, tak ? czy tylko lista gier wydanych przez Lem, w ogóle ?Przecież Jedi Academy i Jedi Outcast są prawie w każdym empikuPo co Ci z BoA?
Nie chodzi mi o to że tej gry szukam, tylko o wiarygodność listy względem dostępnych w serii produkcji.

- Załączniki
-
- GRID Allegro lokalne 10zł xd
- GRID COVER.JPG (1.54 MiB) Przejrzano 2106 razy
-
- PROTOTYPE 10ZŁ allegro lokalne, call of duty nie pamiętam bo latami temu kupowałem z allegro i soldier chyba 28zł z allegro
- Soldier of fortune.JPG (1.6 MiB) Przejrzano 2262 razy
Ostatnio zmieniony 1 lis 2024, o 18:03 przez LOTUS_ESPRIT_V6, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
DOOM 3 faktycznie był wydany w serii Best of ale ty akurat masz premierówkę.
Patrząc na swoją kolekcję zauważyłem też 2 niewymienione tytuły. Lemony Snicket Seria niefortunnych zdarzeń i Return to Castle Wolfenstein. A na Allegro znalazłem też Spider-Mana The Movie z 2002.
- Załączniki
-
- IMG_20240913_173107339_1_MFNR.jpg (974.57 KiB) Przejrzano 2858 razy
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Wiem, że stary temat, ale jeśli kogoś interesuje to wydanie "Star Wars Jedi Academy" z tej serii wygląda jak premierowe, z tym że nie ma instrukcji w środku.
Jest papierowa wkładka "Seria "Best of" instrukcja do pobrania z internetu" i pudełko czuć, że jest bardzo tanie.
Jest papierowa wkładka "Seria "Best of" instrukcja do pobrania z internetu" i pudełko czuć, że jest bardzo tanie.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Ta sama sytuacja z Jedi Outcast. Niedawno kupiłem tanio i trochę zdziwiła mnie ta ulotka z Best Of, ale nawet z tyłu pudełka jest napisane, że instrukcja do pobrania z internetu.ShFil pisze: 13 wrz 2024, o 18:31 Wiem, że stary temat, ale jeśli kogoś interesuje to wydanie "Star Wars Jedi Academy" z tej serii wygląda jak premierowe, z tym że nie ma instrukcji w środku.
WOLFENSTEIN zazdroszcze, drogo chcą na allegro, jak dla mnie nie do przejścia cena około 143zł za tegoAngrenbor pisze: 13 wrz 2024, o 17:45DOOM 3 faktycznie był wydany w serii Best of ale ty akurat masz premierówkę.
Patrząc na swoją kolekcję zauważyłem też 2 niewymienione tytuły. Lemony Snicket Seria niefortunnych zdarzeń i Return to Castle Wolfenstein. A na Allegro znalazłem też Spider-Mana The Movie z 2002.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Ja tam widzę 2 oferty w okolicy stówy a na olx jest nawet za 50 plus wysyłka. A jeśli nie to na eBay'u poniżej setki jest kilka ofert. Dla chcącego nic trudnego. To nie jest jakiś biały kruk, żeby go nie dało się dorwać.ECLIPSE_GT pisze: 13 wrz 2024, o 20:53 WOLFENSTEIN zazdroszcze, drogo chcą na allegro, jak dla mnie nie do przejścia cena około 143zł za tego

- Załączniki
-
- SINGUALARITY allegro lokalne 15zł z 20zł promocja
- SINGUALARITY.JPG (1.74 MiB) Przejrzano 1648 razy
-
- SINGUALARITY allegro lokalne 15zł z 20zł promocja
- SINGUALARITY_PC.JPG (1.77 MiB) Przejrzano 1648 razy
X-Men Origins: Wolverine PC, allegro lokalne 7zł, bo pudełka nie było
nie ma steama ani cd-keya, nie ma star-forca, z płytą chodzi

- Załączniki
-
- X-Men Origins: Wolverine PC, allegro lokalne 7zł, bo pudełka nie było