Nie widzę komentarzy.

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz

Witam. Chciałem się zapytać czy może ktoś jeszcze ma mały problem ze stroną, gdzie nie widać komentarzy. Widać tylko biały pasek jak widać na załączonym zrzucie ekranu i czy można to jakoś naprawić?
Załączniki
bezkomentarzy.png
bezkomentarzy.png (199.42 KiB) Przejrzano 5053 razy
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Próbowałeś w innej przeglądarce? Ew. czyszcząc ciastka na Łowcach?
PS.Co to za system i przeglądarka?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 349 razy
Podziękowania: 343 razy

Seyonne pisze: 24 paź 2021, o 12:04 Co to za system i przeglądarka?
Windows 10 i Firefox
PaulJ pisze: 24 paź 2021, o 11:24 Witam. Chciałem się zapytać czy może ktoś jeszcze ma mały problem ze stroną, gdzie nie widać komentarzy. Widać tylko biały pasek jak widać na załączonym zrzucie ekranu i czy można to jakoś naprawić?
Masz jakąś wtyczkę odpaloną, która blokuje skrypty, np. NoScript Security? To wyłącz i zobacz czy komentarze działają. Jeżeli nie to spróbuj wyłączyć AdGuarda i uBlocka, żeby sprawdzić czy to one przypadkowo nie blokują disqusa.
Ci użytkownicy podziękowali StonRoc za ten post (w sumie 3):
PaulJSeyonnePovi^
Awatar użytkownika
Łowca

Masz jakąś wtyczkę odpaloną, która blokuje skrypty, np. NoScript Security? To wyłącz i zobacz czy komentarze działają. Jeżeli nie to spróbuj wyłączyć AdGuarda i uBlocka, żeby sprawdzić czy to one przypadkowo nie blokują disqusa.
Sprawdziłem i wtyczka Avast Online Security wyłączyła komentarze.
Ci użytkownicy podziękowali PaulJ za ten post:
StonRoc
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 349 razy
Podziękowania: 343 razy

PaulJ pisze: 24 paź 2021, o 13:15 Sprawdziłem i wtyczka Avast Online Security wyłączyła komentarze.
Nie znam tej wtyczki, bo obecnie korzystam z Opery i ona ma wbudowany bloker reklam i trackerów, ale z tego co widzę to istnieje w Avaście możliwość wyłączenia blokady trackerów serwisów społecznościowych (podkreśliłem na screenie tę opcję na czerwono), więc może spróbuj wyłączyć tę opcję albo ustawić aplet disqusa jako wyjątek w Avaście.

Avast.jpg
Avast.jpg (48.01 KiB) Przejrzano 4916 razy
Ci użytkownicy podziękowali StonRoc za ten post:
PaulJ
Awatar użytkownika
Łowca

[/quote]
Nie znam tej wtyczki, bo obecnie korzystam z Opery i ona ma wbudowany bloker reklam i trackerów, ale z tego co widzę to istnieje w Avaście możliwość wyłączenia blokady trackerów serwisów społecznościowych (podkreśliłem na screenie tę opcję na czerwono), więc może spróbuj wyłączyć tę opcję albo ustawić aplet disqusa jako wyjątek w Avaście.
[/quote]

Wyłączyłem tą blokadę trackerów jak poleciłeś i tak mam ją również w UBlock i z tego co widzę nie sprawia, że komentarze znikają. Dzięki za pomoc. :-)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Mam ten sam problem. Mimo wyłączenia wtyczek do blokowania reklam dalej nie widzę komentarzy.
ODPOWIEDZ