Pytanie o kary w American Truck Simulator
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Czy ktoś możne mi wytłumaczyć dlaczego w grze American Truck Simulator, jeśli mam wypadek lub jest inne zdarzenie losowe, to płacę ze swojej kieszeni, a nie płaci tego pracodawca, jeśli jadę jego samochodem. Wydaje mi się, że wcześniej było dokładnie tak samo jak w Euro Truck Simulator 2, że za wszystko płacił pracodawca, a ja po prostu dostawałem mniejszą wypłatę.
- Kontakt:
Bardziej myślałem, że ktoś mi odpowie, czy tak było od zawsze, czy w aktualizacjach to wprowadzili. Można wyłączyć to w opcjach, lecz jaki sens ma wtedy gra. Podobny sens ma gra jak na modach, które powodują, że masz wszystkie osiągnięcia i imponujący portfel.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Te kary przy takim systemie ekonomii jaki jest w grze to tak marginalny problem że szkoda o tym rozprawiać, są niezauważalne... Co innego AI pojazdów które potrafi cudować - ale koniec końców działa bardzo fajnie.
- Kontakt:
Na szczęście używam modów do ruchu ulicznego, ale czasami i tam zdarzają się kwiatki, że jadę autostradą i komputerowy kierowca zamiast poczekać spokojnie na swojej zjazdówce na autostradę, aż go minę to mi się pakuję w naczepę i kto dostaje mandat zawsze żywy kierowca.