[PC] Worms: Reloaded
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Ja też chętnie zagram. W razie czego pisać.
Ja bym chętnie pograu, nie powiem, ale czy damy radę zebrać ekipę? Nie wydaje mi sie.
Mogę zagrać, ale nie za bardzo przepadam za tą częścią 

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Teraz jest turniej w Worms Revolution, to może jakieś "odrzutki" co nie mają / lubią tamtej części, może zechcą zrobić jakiś (mini)Turniej w Worms: Reloaded. Byłby ktoś chętny?
Z tego co pisał w tamtym temacie sergeron bodajże, on by chętnie zagrał.
1. Hemiq
Z tego co pisał w tamtym temacie sergeron bodajże, on by chętnie zagrał.
1. Hemiq
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ja mogę zagrać w to i to. Tam się też zapisałem, bo sporo ludzi będzie grało, ale TR i Risen 2 mnie nie interesują, bo obydwie gry już mam.
1. Hemiq
2. sergeron
1. Hemiq
2. sergeron
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
1. Hemiq
2. sergeron
3. Lukop
4. Nasty Hero
Remike, a bedzie sie liczylo to do TOMB RAIDER? :> Jak nie, to trudno, i tak bym nie wygrał z tymi 4 entries, a przynajmniej w Wormsy pogram.
2. sergeron
3. Lukop
4. Nasty Hero
Remike, a bedzie sie liczylo to do TOMB RAIDER? :> Jak nie, to trudno, i tak bym nie wygrał z tymi 4 entries, a przynajmniej w Wormsy pogram.
1. Hemiq
2. sergeron
3. Lukop
4. Nasty Hero
5. klopz
2. sergeron
3. Lukop
4. Nasty Hero
5. klopz