Ograłem demo, zajęło mi ono około 50 minut. W tym czasie znalazłem dwie znajdźki, zrobiłem poboczne zadanie (?) ze strzałą i kufrem, powybijałem trochę niedźwiedzi i innego tałatajstwa i cholera mi się spodobało. Jednakże z drugiej strony demo przedstawia chyba nie początek gry w jakiś tam późniejszy fragment.
Czy jest ktoś, kto przeszedł grę? Na ile godzin mniej więcej starcza? Dodatki DLC dają radę, czy lepiej je odpuścić? Początkowa faza gry jest okej, czy długo się rozkręca i odpycha? Do czego jest to podobne oprócz Zeldy? Gra jest zabugowana czy od strony technicznej jest okej bądź jest stosunkowo połatana?
Rozstrząsam to trochę, bo wewnętrzna cebula mi mówi że 165 zł za grę (w tym grę Ubi) to przesada. Tym bardziej że nigdy nie zapłaciłem za grę więcej jak 150 zł (ach ta kolekcjonerki Elexa i South Parka 2). Jednakże z drugiej strony cebula mi mówi że jak nie kupię teraz wersji Gold to później nigdy jej nie kupię albo cena na Microsoft Store nie będzie w najbliższym czasie (powiedzmy z rok, półtorej) w rozsądnych pieniądzach (tj. takich jak ten box).
Mile widziana odpowiedź każdej osoby która w grę grała, jak ukończyła to już całkiem. A jeszcze jakby grała na konsoli Xbox to już całkiem miód malina.