"Promocyjne" zestawy PS5 a częściowy zwrot

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam,

Czy ktoś miał może okazję przerabiać częściowy zwrot z zakupionego zestawu PS5?
Pytam, ponieważ obecnie sklepy wykorzystują sytuację z ciężką dostępnością PS5 i na siłę tworzą różne zestawy. Samej konsoli do kupienia nie widziałem już chyba od grudnia albo i dłużej.

Jedyna opcja to zamówienie konsoli z zestawem często zbędnych gratów/gier. Jedne sklepy całość dają w pojedynczej pozycji na fakturze, ale są i takie, gdzie zamówienie zarówno przy potwierdzeniu, jak i na fakturze, jest rozbite na oddzielne pozycje. Tak robi np. Neonet.
Pewnie kilka osób już próbowało takiego zwrotu, jak również jestem w trakcie próby zwrotu części zamówienia, ale sklep zasłania się promocją i jej regulaminem, którego przy zakupie jednak nie było.

Czy komuś udało się może doprowadzić temat do końca?
Awatar użytkownika
Łowca

Cześć,
Daj proszę znać jak rozwinęła się sprawa. Również planuję dokonać takiego częściowego zwrotu.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam. Czy ktoś może się wypowiedzieć w powyższej sprawie? Obiło mi się o oczy, że w EURO RTV wszystkie dodatki są osobnymi pozycjami na fakturze i można je zwracać. Dziś na infolinii dowiedziałem się, że "nie, nie, to zestaw i jedna pozycja na fakturze" :) góry dzięki!

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ