Adblock - blokuję i tego nie zmienie - jak inaczej wesprzeć wasza stronę?

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć,

Jak w temacie, bardzo lubię waszą stronę, ale nie dodam do wyjątków - nic osobistego. Jak można was inaczej wesprzeć, korzystam z kodów i ref-linków do keyshopów, co mógł bym jaszcze zrobić? Oczywiście polecam gdzie mogę :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Już podaję Ci numer konta ;)

A tak na serio, to po prostu odwiedzaj nas często i korzystaj tak jak dotychczas i będzie ok ;)
Games by Michael
Awatar użytkownika
Games by Michael

Jak wspaniały byłby świat gdyby ktoś kiedyś nie wymyślił reklam..... dziś każdy twórca uzależniony jest (finansowo) od reklamodawców. To pieprzona biedronka mówi Kamilowi Stochowi jak ma się ubrać i co może mówić a co nie. Porażka, ale tego nie zmienimy.
Awatar użytkownika
Łowca

Ja byście mieli jakieś fund me czy coś takiego to mógłbym wpłacać równowartość tego co potencjalnie macie z reklam :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Nie używam adblocka, ale jedna z reklam jest bardzo irytująca. Wchodzę na news i pojawia się popup który muszę przeklikać. Nie zawsze ale na tyle często że zwracam na to mocno uwagę. Można coś z tym zrobić bez używania adblocka?
Ci użytkownicy podziękowali Refty za ten post (w sumie 2):
JasonToddtourviell
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Wczoraj też to zauważyliśmy, co najgorsze, nie do końca wiem, dlaczego tak się dzieje. Co więcej, jak się wczoraj bawiliśmy, wyszło na to, że nie na każdej przeglądarce to występuje, a do tego nie każdemu się wyświetla ;) Osoby władne mają grzebać w ustawieniach, bo no nie ukrywam, że ta reklama jest trochę zbyt uciążliwa.
ODPOWIEDZ