Crucial MX500 250gb - gdzie najtaniej

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Cześć.

Za ile najtaniej można było w ostatnim czasie wyrwać taki nowy dysk? Bo w ostatnim czasie pojawiało się sporo promocji na dyski SSD ale nie śledziłem ich bardzo uważnie, a obecnie jestem zainteresowany zakupem i nie wiem czy znowu czekać na jakieś lepsze promocje. Promocje chyba głównie na Amazon się pojawiały.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

Najlepiej sobie na Skąpcu sprawdzić historię ceny z ostatnich miesięcy (tygodni?). Ewentualnie w wyszukiwarce na głównej Łowców, może były jakieś promocje na model o tej pojemności.

Co do samego dysku, to występuje w dwóch wersjach: zwykłej i M.2 (nie warto, to nadal interfejs SATA III).
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dzięki za odpowiedź. Chodzi mi o zwykłą wersję, bo raczej nie mam wejścia M.2 w laptopie (Samsung RC520). Według skąpca jest dostępny na Amazon za 114 złotych. Jak to kupić w tej cenie? Bo po przeliczeniu z euro to mi wychodzi jakieś 160 złotych bez przesyłki, a przesyłka też 14 EUR. ;x
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

różnica między 250 a 500 jest tak mała, że polecam 500GB
ODPOWIEDZ