Cześć,
Nigdy nie kupowałem na Amazon, i byłby to mój pierwszy raz, niestety okazuje się, że nie mogę zrobić tego zakupu gdyż monitor nie może zostać wysłany na wskazany adres. Mieszkam oczywiście w Polsce.
Dlaczego nie chcą go wysłać do Polski?
https://www.amazon.de/-/pl/dp/B07PQ4MPT ... 341&sr=8-1
Samsung CRG9 z Amazon (problem z wysyłką)
Sprzedawcą jest, a obecnie raczej był Amazon, ponieważ z tego co widzę wszystkie monitory zostały wyprzedane.
Jak tylko stany zostaną uzupełnione to monitor znów pojawia się w promocji. Od kilku dni obserwuję cykliczne dostawy.
Cena promocyjna Amazon waha się od 4350 do 4500 PLN.
Przed zalogowaniem się na Amazon widać, że monitor oferowany jest przez Amazon, gdy doda się go do koszyka i następnie zaloguje, znika on z oferty Amazon i pomimo, że cena, którą widać było przed zalogowaniem nie ulega w koszyku zmianie, to finalnie otrzymuję informację o tym, że monitor nie może zostać dostarczony pod wskazany adres.
Jak tylko stany zostaną uzupełnione to monitor znów pojawia się w promocji. Od kilku dni obserwuję cykliczne dostawy.
Cena promocyjna Amazon waha się od 4350 do 4500 PLN.
Przed zalogowaniem się na Amazon widać, że monitor oferowany jest przez Amazon, gdy doda się go do koszyka i następnie zaloguje, znika on z oferty Amazon i pomimo, że cena, którą widać było przed zalogowaniem nie ulega w koszyku zmianie, to finalnie otrzymuję informację o tym, że monitor nie może zostać dostarczony pod wskazany adres.
Pod buttonem "dodaj do koszyka" napisane jest "Wysyłka i sprzedaż przez Amazon. ".Seyonne pisze: 22 sty 2021, o 13:07 Teraz sprzedawcą jest computeruniverse, a nie Amazon, co zapewne generuje problem![]()
Przed zalogowaniem i po zalogowaniu oferty zmieniają się, zakładam, że patrzysz na ceny po zalogowaniu.
Wyloguj się i sprawdź cenę i sprzedawcę.
Cena jaką powinieneś zobaczyć to 996,99 euro a sprzedawca to Amazon.