Hej,
Nowy wątek dla widoczności - dzisiaj otrzymałem swoją konsolę z promocji LG Mocna Zagrywka (przy kupnie telewizora z rodziny GX) opisanej w:
https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/t ... -euro-agd/
https://www.strefalg.pl/gx-xbox/
Komunikacja ze strony LG bądź organizatora promocji - żadna, nie otrzymałem wcześniej również żadnego trackingu - ot, pojawił się kurier z pudłem.
W pudle nie ma żadnego dokumentu potwierdzającego "zakup" bądź nabycie produktu w promocji, więc pewnie trzeba będzie samemu się zgłosić do partnera.
Dla zainteresowanych - byłem zarejestrowany jako 70-80 osoba z 400. Nie wiem, czy ma to wpływ na kolejność wysyłki, natomiast wg. regulaminu wysyłki są do 31.12, bez gwarancji wysyłki przed świętami.
Wysyłka konsol z promocji LG - Mocna Zagrywka
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali DoktorBartas_PL za ten post:
- KrystianB
- Discord: metol#3233
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dzięki za info. Mnie z jakiegoś powodu zarejestrowali bardzo późno i dalej czekam na konsolę. Niestety tak jak u Ciebie - komunikacja z LG jest bardzo trudna. Parokrotnie pytałem ich kiedy mogę spodziewać swojej sztuki, jak zostanie wysłana, czy zostanę uprzedzony, ale w sumie do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji.
Z tego co mi napisali wynika, że konsolę są wysyłane zgodnie z kolejnością rejestracji. I na każdym kroku podkreślają, że nie gwarantują dostawy przed świętami. W ostatnim mailu mi napisali (z wczoraj), że za kilka dni powinni mieć dane przesyłki...
Tak więc raczej przez święta nie pogram, ale i tak patrząc na stan CP2077 to mi się bardzo nie śpieszy.
Z tego co mi napisali wynika, że konsolę są wysyłane zgodnie z kolejnością rejestracji. I na każdym kroku podkreślają, że nie gwarantują dostawy przed świętami. W ostatnim mailu mi napisali (z wczoraj), że za kilka dni powinni mieć dane przesyłki...
Tak więc raczej przez święta nie pogram, ale i tak patrząc na stan CP2077 to mi się bardzo nie śpieszy.

Dzisiaj dostałem wiadomość:
Byłem ok. 300-350 w "kolejce"Jest nam bardzo przykro, ale nie mamy możliwości nadania przesyłki z nagrodą z promocji "Mocna zagrywka" w regulaminowym czasie do końca grudnia 2020. Najbliższa wysyłka planowana jest na pierwszy tydzień stycznia. Przepraszamy za tą niedogodność i uprzejmie prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
Dzisiaj był kurier z konsolą, info wcześniej żadnego nie było (tylko sam kurier ręcznie sms'a wysłał, ale ten kierowca akurat tak robi).
Ale uwaga, kartka była w koszulce pod listem przewozowym na zewnątrz pudełka
Ja dostałem kartkę A4 z potwierdzeniem że konsola o SN z takiej a takiej promocji, gdzie zgłaszać reklamację, itp.DoktorBartas_PL pisze: 16 gru 2020, o 16:00...
W pudle nie ma żadnego dokumentu potwierdzającego "zakup" bądź nabycie produktu w promocji, więc pewnie trzeba będzie samemu się zgłosić do partnera.
Ale uwaga, kartka była w koszulce pod listem przewozowym na zewnątrz pudełka