dostawka do tv

Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy

Jaką tanią przystawkę do telewizora do oglądania netflixa polecacie? Najlepiej by była bardzo prosta w obsłudze, że trzeba tylko jeden czy dwa guziki kliknąć, bo ma to być dla osoby starszej. Wiem, że jest mi box, ale podobno są z nim problemy. Co polecacie? Dodam, że telewizor jest już leciwy także więcej niż 1080p nie potrzeba.
Ci użytkownicy podziękowali Husyta1 za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Sam posiadam Mi Boxa w wersji S i uważam, że sprawuje się całkiem nieźle w tej cenie. Prosty i intuicyjny w obsłudze, na pilocie masz guzik przekierowujący bezpośrednio do Netflixa.
Jeśli chodzi o jego problemowość, to zdarzają się lagi, lecz bardzo rzadko. Niestety uroki Androida... Pojawiają się natomiast aktualizacje (średnio raz na 2-3 miesiące).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

posiadam Xiaomi Mi Box S z rozdzielczości Wi-Fi oraz Bluetooth 4K i serio - jestem zadowolony. Jest Wi-Fi oraz Bluetooth. Jest pilot z obsługą Asystenta Google i przyciskiem uruchamiającym Netflix'a. Jest też złącze HDMI oraz USB 2.0. , który pozwala podpiąć zewnętrzny nośnik pamięci.
ODPOWIEDZ