Ps plus z cdkeys, problem
Witam. Kupiłem wczoraj rocznego plusa z cdkeys, kod dostałem od razu, po wklepaniu do psn okazało się, że kod jest na 30% zniżki na rocznego plusa, a nie na subskrypcję... Napisałem do supportu cdkeys, dziś odpisali, że to jest subskrypcja, a te 30% zniżki obejmuje automatyczne odnawianie. Trochę mi to śmierdzi, bo w informacjach po wklepaniu kodu nie ma nic o tym, że jest to subskrypcja... Tylko "zaoszczędź 30% na 12 miesięcznej subskrypcji". Ktoś orientuje się, czy po aktywacji tego kodu faktycznie włączy się roczny plus? Bo wygląda to co najmniej podejrzanie.
Wklep, zaakceptuj, zobaczysz, rob screeny zeby w razie czego miec co pokazac (moze to trzeba robic z konsoli albo przez www dokladnie doczytaj gdzie i jak to aktywowac... wiele gier trzeba bylo np robic przez www bo przez konsole nie szly i odwrotnie tez)... chyba ze sie nie da na konsolach, nie znam sie.Marcin4123 pisze: 20 paź 2020, o 16:51 Witam. Kupiłem wczoraj rocznego plusa z cdkeys, kod dostałem od razu, po wklepaniu do psn okazało się, że kod jest na 30% zniżki na rocznego plusa, a nie na subskrypcję... Napisałem do supportu cdkeys, dziś odpisali, że to jest subskrypcja, a te 30% zniżki obejmuje automatyczne odnawianie. Trochę mi to śmierdzi, bo w informacjach po wklepaniu kodu nie ma nic o tym, że jest to subskrypcja... Tylko "zaoszczędź 30% na 12 miesięcznej subskrypcji". Ktoś orientuje się, czy po aktywacji tego kodu faktycznie włączy się roczny plus? Bo wygląda to co najmniej podejrzanie.
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Ten kod tak się nazywa, roczny ze zniżką 30% - dziwnie jest to przetłumaczone. Normalnie powinno dodać 12 miesięcy. Z innych stron też podobnie się nazywał jak kupowałem.
No fakt, przetłumaczone jest bardzo niejasno. Dopiero po wejściu w zalinkowany w opisie pełny regulamin jest jasna informacja, że to roczny plus, tańszy o 30% z okazji days of play 2019. W każdym razie działa, plus jest. Dzięki bardzo