Nie widziałem gdzie dodać.
Gdyby kogoś interesowało jak wygląda w środku PS5 ciekawy film
https://www.youtube.com/watch?v=CaAY-jAjm0w
PS 5 rozebrane na wylot
No bo jak cie nie interesuje strona techniczna to nic dziwnego... radiatorek w koncu jakis wiekszy dali w tym.eldawido159 pisze: 7 paź 2020, o 21:39 No i rozkręcił sobie konsole i tyle. Nic ciekawego tutaj nie widziałem.
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Nie, że nie interesuje, bo interesuje. Ale ta "nowa" konsola nic w sobie ciekawego nie ma. Zarówno nowy PS jak i XBOX ssie lekkopelikulas pisze: 8 paź 2020, o 00:19No bo jak cie nie interesuje strona techniczna to nic dziwnego... radiatorek w koncu jakis wiekszy dali w tym.eldawido159 pisze: 7 paź 2020, o 21:39 No i rozkręcił sobie konsole i tyle. Nic ciekawego tutaj nie widziałem.
Konsole zawsze ssały i ssać będą... postep teraz jest bardzo wolny i nie ma przełomów jak to bywalo na przyklad przy ps1 ps 2 i ps3... teraz konsola to zwykly pc w innej obudowie z okrojonymi mozliwosciami.eldawido159 pisze: 8 paź 2020, o 00:51Nie, że nie interesuje, bo interesuje. Ale ta "nowa" konsola nic w sobie ciekawego nie ma. Zarówno nowy PS jak i XBOX ssie lekkopelikulas pisze: 8 paź 2020, o 00:19No bo jak cie nie interesuje strona techniczna to nic dziwnego... radiatorek w koncu jakis wiekszy dali w tym.eldawido159 pisze: 7 paź 2020, o 21:39 No i rozkręcił sobie konsole i tyle. Nic ciekawego tutaj nie widziałem.