Bazar poinformował mnie, że użytkownik xxxxx wysłał mi klucz. Dostałem maila z taką informacją, więc wszedłem na Bazar poprzez link w mailu. Tam widzę:
"Użytkownik xxxxx wysłał klucz.
Krok 4: Aktywuj klucz i potwierdź jego działanie..."
itd.
Ale za nic nie widzę żadnego klucza nigdzie. Ani maila, ani klucza.
Jak to jest z tym Bazarem? Można kliknąć, że się wysłało klucz bez jego wpisania?
Czy też może ja jestem ślepy i nie widzę klucza?
Czy może sprzedający dostaje adres e-mail, który przepisuje (i np. przepisał z błędem) i wysyła klucz w ten sposób?
Nie chcę wyjść na ignoranta, który ma klucz przed nosem, a go nie widzi. Sprzedający nie za bardzo odpowiada.
Poprzednie transakcje (zrobiłem ich raptem kilka) zawsze były ok i widziałem klucz w komentarzach.
Gdzie jest klucz?
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
oczywiście że można kliknąć że wysłało się klucz bez jego wysyłaniaratingame pisze: 15 sie 2020, o 16:57 Można kliknąć, że się wysłało klucz bez jego wpisania?
Czy też może ja jestem ślepy i nie widzę klucza?
Spoko, wyjaśniło się.
Swoją drogą można by było dodać pole "KLUCZ", żeby skrypt na stronie bazaru wiedział, że został on wysłany (z korzyścią dla wysyłającego, który na pewno wtedy nie zapomni). Nie to, żeby to pole w jakikolwiek sposób sprawdzać, ale tak czy inaczej przydałoby się.
Swoją drogą można by było dodać pole "KLUCZ", żeby skrypt na stronie bazaru wiedział, że został on wysłany (z korzyścią dla wysyłającego, który na pewno wtedy nie zapomni). Nie to, żeby to pole w jakikolwiek sposób sprawdzać, ale tak czy inaczej przydałoby się.
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Zapomnij o zmianach w bazarze - nikt go już nie rozwija i z tego co wypowiadała się administracja, to nie ma tego nawet w planach. Ważniejsze jest teraz trzepanie hajsu z 'udoskonalania linkowania na Łowcy gier' by potencjalni nowi klienci wiedzieli, ile odwiedzin generują Łowcy. Z drugiej strony nie wiem czy Bazar jakkolwiek jest rentowny z reklam, ale raczej nie, więc nie ma się co dziwić.
Klucze od początku wysyłało się komentarzem i marna szansa, żeby to się miało zmienić.
Klucze od początku wysyłało się komentarzem i marna szansa, żeby to się miało zmienić.
Ja nie mówię o zmianach. Ja mówię o mikro-zmianie - dodanie jednego pola formularza, które i tak się "połączy" z polem tekstowym, a służyć by miało jedynie temu, żeby wysyłający zwrócił uwagę czy np. nie zapomniał wkleić klucza.
Ale spoko, raz się zdarzyło, sprawa wyjaśniona bez problemu, działa jak działa i jest ok.
Ale spoko, raz się zdarzyło, sprawa wyjaśniona bez problemu, działa jak działa i jest ok.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Na mikro również nie licz.ratingame pisze: 16 sie 2020, o 12:56 Ja nie mówię o zmianach. Ja mówię o mikro-zmianie - dodanie jednego pola formularza, które i tak się "połączy" z polem tekstowym, a służyć by miało jedynie temu, żeby wysyłający zwrócił uwagę czy np. nie zapomniał wkleić klucza.