Hej,
jak w temacie. Dzis kupilem GTX 770 i mam zbedny kod (jeden na dwie gry) na obie gry.
Oferty najlepiej na PW.
[DO ZAMKNIECIA - SPRZEDANE]
"Jest to jednak jeden kod na obie gry." Jesteś pewien? Też dostałem niedawno kod z kartą (inny, wcześniej) i po wklepaniu go wyświetliły mi się trzy osobne kody na różne gry (wtedy to był Tomb Raider, Bioshock i coś pod uPlay, chyba dodatek do FC3).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Do karty dostałem dwie drukowane kartki, na jednej jest Batman, a na drugiej AC4 i SC:B. Po jednym kodzie na kartce. Nie wiem czy jak to wklepie (tutaj: http://www.geforce.com/pirates) to wyślą mi dwa oddzielne kody. Moge wyslac zapytanie do sklepu z czym to sie je, ale pewnie odelsa mnie do strony nvidii.
Pewnie tak, poza tym doświadczenie z AC3 nauczyło mnie już, że w sklepach sami często nie wiedzą. No i dlaczego mieliby ci udzielać informacji, skoro kodu oficjalnie nie możesz oddać lub odsprzedać? 
A to ile chcesz? Wielu graczy teraz czeka, czy otrzyma maila z decyzją o anulowaniu ich zamówienia na AC4, więc pewnie niedługo będą chętni.

No tak, mój błąd. Z Nvidią nie mam doświadczenia, bo gdy zmieniałem kartę, w promocji był tylko Batman.To było od AMD wtedy.
A to ile chcesz? Wielu graczy teraz czeka, czy otrzyma maila z decyzją o anulowaniu ich zamówienia na AC4, więc pewnie niedługo będą chętni.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Dostalem info na innym forum, ze po wklepaniu kodu na stronie geforce powinienem otrzymac dopiero osobne kody do gry, ale jeszcze musze sie upewnic i dopiero wtedy bede mogl to sprzedac oddzielnie.