[DO ZAMKNIECIA - SPRZEDANE]

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Hej,

jak w temacie. Dzis kupilem GTX 770 i mam zbedny kod (jeden na dwie gry) na obie gry.

Oferty najlepiej na PW.
Ostatnio zmieniony 8 lis 2013, o 18:15 przez Faltharis, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

To ile za SC BL?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jest to jednak jeden kod na obie gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ac zamówiłem wcześniej także odpadam...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

"Jest to jednak jeden kod na obie gry." Jesteś pewien? Też dostałem niedawno kod z kartą (inny, wcześniej) i po wklepaniu go wyświetliły mi się trzy osobne kody na różne gry (wtedy to był Tomb Raider, Bioshock i coś pod uPlay, chyba dodatek do FC3).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Do karty dostałem dwie drukowane kartki, na jednej jest Batman, a na drugiej AC4 i SC:B. Po jednym kodzie na kartce. Nie wiem czy jak to wklepie (tutaj: http://www.geforce.com/pirates) to wyślą mi dwa oddzielne kody. Moge wyslac zapytanie do sklepu z czym to sie je, ale pewnie odelsa mnie do strony nvidii.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Łoś pisze: "Jest to jednak jeden kod na obie gry." Jesteś pewien? Też dostałem niedawno kod z kartą (inny, wcześniej) i po wklepaniu go wyświetliły mi się trzy osobne kody na różne gry (wtedy to był Tomb Raider, Bioshock i coś pod uPlay, chyba dodatek do FC3).
To było od AMD wtedy.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Pewnie tak, poza tym doświadczenie z AC3 nauczyło mnie już, że w sklepach sami często nie wiedzą. No i dlaczego mieliby ci udzielać informacji, skoro kodu oficjalnie nie możesz oddać lub odsprzedać? :)
To było od AMD wtedy.
No tak, mój błąd. Z Nvidią nie mam doświadczenia, bo gdy zmieniałem kartę, w promocji był tylko Batman.

A to ile chcesz? Wielu graczy teraz czeka, czy otrzyma maila z decyzją o anulowaniu ich zamówienia na AC4, więc pewnie niedługo będą chętni.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dostalem info na innym forum, ze po wklepaniu kodu na stronie geforce powinienem otrzymac dopiero osobne kody do gry, ale jeszcze musze sie upewnic i dopiero wtedy bede mogl to sprzedac oddzielnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Faltharis pisze: Dostalem info na innym forum, ze po wklepaniu kodu na stronie geforce powinienem otrzymac dopiero osobne kody do gry, ale jeszcze musze sie upewnic i dopiero wtedy bede mogl to sprzedac oddzielnie.
Jasna sprawa, ale dalej nie podajesz ceny :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Zainteresowani proszeni byli o PW. Zglosil sie dudu166, wiec poki co z nim rozmawiam i prawdopodobnie zakoncze transakcje. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Sprzedane. Do zamkniecia.
Zablokowany