Jestem nadal pod wrażeniem po przejściu gry ICO.
Czy ktoś z Was chciałby się podzielić tytułami gier, podobnymi do powyższej.
Dodam, że teraz "badam" Shadow of the Colossus i powiem Wam, że w tej grze coś jest.
Kilka screenów z ICO:

W ICO zdobyłeś wypasiony mieczyk po walnięciu w drzewo? Ja dowiedziałem się dopiero po ukończeniu gry i już nie chciało mi się wracać :/Kuwejt pisze: 19 mar 2020, o 22:26To prawda. RIME połknąłem już dawno temu. Fajne, fajne.
The Last Guardian na PS4, poczekam ale czy doczekam?
Dzięki za zainteresowanie się moim tematem!
To maczuga. Tak wziąłem ją, ale musiałem się trochę cofnąć. W późniejszej fazie gry zwiesiłem się. Zerknąłem na gameplay na yt aby popchnąć fabułę, a tam koleś wali mieczem w drzewo. Nie mogłem się oprzeć i też ją zdobyłem.TheLastJedi pisze: 20 mar 2020, o 11:57W ICO zdobyłeś wypasiony mieczyk po walnięciu w drzewo? Ja dowiedziałem się dopiero po ukończeniu gry i już nie chciało mi się wracać :/Kuwejt pisze: 19 mar 2020, o 22:26To prawda. RIME połknąłem już dawno temu. Fajne, fajne.
The Last Guardian na PS4, poczekam ale czy doczekam?
Dzięki za zainteresowanie się moim tematem!
W Brothers: a Tale of Two Sons grałem w maju 2017 roku. Coś mi wypadło ważniejszego w trakcie gry przez co nie ukończyłem jej. Zagram ponownie. Od początku. Dzięki za przypomnienie!Angrenbor pisze: 20 mar 2020, o 12:48 Sprawdź Brothers: a Tale of Two Sons oraz być może Submerged (jeszcze nie grałem)
O! 2 miechy minęły.
Jak SotC to Praey for the Gods: https://store.steampowered.com/app/4944 ... _the_Gods/Kuwejt pisze: 19 mar 2020, o 20:40 Dodam, że teraz "badam" Shadow of the Colossus i powiem Wam, że w tej grze coś jest.