Amazon Prime na jeden dzień
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Czy ktoś kojarzy, czy w zeszłym roku na Black Friday był Amazon Prime do zgarnięcia/kupienia na jeden dzień? Nie wiem czy mi się pomieszało w głowie, ale wydaje mi się że taka możliwość tam istniała.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Ostatnio na prime day dawali miesiąc darmowy a mi potem dali nawet 2gi i sobie oglądałem primevideo za free. Z tego co pamiętam na black friday też chyba dawali tydzień darmowy czy coś.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Nie wiem jak jest w Polskiej wersji Amazonu, ale zakładam, że podobnie jak w Niemieckiej.
Czyli jeśli nie widnieje żaden wielki banner mówiący o darmowym Prime, nie oferują ci tego przy kasie lub nie masz przycisku w prawym górnym rogu strony głównej to Prime nie zgarniesz.
A czy będą rozdawać z okazji black friday to nie wiem...
Czyli jeśli nie widnieje żaden wielki banner mówiący o darmowym Prime, nie oferują ci tego przy kasie lub nie masz przycisku w prawym górnym rogu strony głównej to Prime nie zgarniesz.
A czy będą rozdawać z okazji black friday to nie wiem...
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 127 razy
- Kontakt:
Podepnę się tutaj mam takie pytanko kupiłem ledwo co produkt na amazonie.de i się rozmyśliłem chciałem anulować jednak już był przygotowany do wysyłki i napisali mi w mailu że mogę odmówić przyjęcia wysyłki. Czy jak odmówię przyjęcia od kuriera to dostanę zwrot czy muszę jeszcze coś robić dodatkowo i ile na zwrot się czeka jakby co