Wydojony przez subskrypcje Amazona
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Mam problem. Od roku amazon Videos ciągnęło z mojego konta pieniądze, a ja nie zdawałem sobie sprawy z subskrypcji. Wydaję mi się ze subskrypcja załączyła się podczas rozdawania skinów do rainbow six'a gdzie przez twitch prime przechodziliśmy do amazon'a i testowaliśmy usługę przez miesiąc. Wydawało mi się ze usunąłem kartę i anulowałem subskrypcję ale coś musiałem przeoczyć. Mało to nie wiem na jakim mailu było konto więc nie mogę tak właściwie wyłączyć usługi. Czy przez bank można zablokować amazon, bez konsekwencji ze będą się upominać dalej o swoje i stworzy się z tego jakiś dług? Czy może kontaktować się z supportem amazonu. I czy jest jakaś szansa na zwrot pieniędzy w co szczerze wątpię 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Może skontaktuj się z nimi i po numerze karty dojdą do tego kontahoopek_10 pisze: Mam problem. Od roku amazon Videos ciągnęło z mojego konta pieniądze, a ja nie zdawałem sobie sprawy z subskrypcji. Wydaję mi się ze subskrypcja załączyła się podczas rozdawania skinów do rainbow six'a gdzie przez twitch prime przechodziliśmy do amazon'a i testowaliśmy usługę przez miesiąc. Wydawało mi się ze usunąłem kartę i anulowałem subskrypcję ale coś musiałem przeoczyć. Mało to nie wiem na jakim mailu było konto więc nie mogę tak właściwie wyłączyć usługi. Czy przez bank można zablokować amazon, bez konsekwencji ze będą się upominać dalej o swoje i stworzy się z tego jakiś dług? Czy może kontaktować się z supportem amazonu. I czy jest jakaś szansa na zwrot pieniędzy w co szczerze wątpię
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Na zwrot nie masz co liczyć, jakby to był 1 miesiąc to jeszcze spoko, ale tak to nie ma szans według mnie. Tak to spróbuj z amazonem, jak DE to najlepiej telefonicznie (inny chyba nie mają polskiej linii). A bank na koncu
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy mogę tak byle gościowy z ich supportu wysłać numer karty. Póki co zalogowałem się na dwóch kontach amazona i usunąłem kartę, ale problem jest taki ze w historii zakupów konta nie ma wgl informacji o jakiejkolwiek płatności dokonanej i również nie posiadam żadnej subskrypcji. Sytuacja wydaję się dosyć zabawna, wydawało mi się ze po odebraniu skinów wszystko anulowałem na stronie,a to *zad*.Kondzoj pisze:Może skontaktuj się z nimi i po numerze karty dojdą do tego kontahoopek_10 pisze: Mam problem. Od roku amazon Videos ciągnęło z mojego konta pieniądze, a ja nie zdawałem sobie sprawy z subskrypcji. Wydaję mi się ze subskrypcja załączyła się podczas rozdawania skinów do rainbow six'a gdzie przez twitch prime przechodziliśmy do amazon'a i testowaliśmy usługę przez miesiąc. Wydawało mi się ze usunąłem kartę i anulowałem subskrypcję ale coś musiałem przeoczyć. Mało to nie wiem na jakim mailu było konto więc nie mogę tak właściwie wyłączyć usługi. Czy przez bank można zablokować amazon, bez konsekwencji ze będą się upominać dalej o swoje i stworzy się z tego jakiś dług? Czy może kontaktować się z supportem amazonu. I czy jest jakaś szansa na zwrot pieniędzy w co szczerze wątpię
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Mi kiedyś amazon zwrócił kasę za 3 miesiące audible, bo zapomniałem wyłączyć na jednym koncie i dopiero po takim czasie zauważyłem. Napisałem do nich, że nie korzystałem itd. i czy mogą zwrócić. Myślałem, że i tak nic to nie da, ale niespodziewanie zwrócili. Tylko ja wiedziałem z jakiego konta to było.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Miałem bardzo posobną sytuację z jakąś subskrypcją (prawdopodobnie syn coś włączył - nie do ustalenia co).
Poszedłem do banku i zgłosiłem że z mojego konta pobierane są środki co miesiąc i że robię dużo transakcji i nie zauważyłem. Kartę mi zablokowali i wydali nową. Zgłosiłem nieautoryzowane transakcje i po około 30 dniach dostałem zwrot.
Poszedłem do banku i zgłosiłem że z mojego konta pobierane są środki co miesiąc i że robię dużo transakcji i nie zauważyłem. Kartę mi zablokowali i wydali nową. Zgłosiłem nieautoryzowane transakcje i po około 30 dniach dostałem zwrot.