Call of Duty: Modern Warfare
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
No nareszcie. Tak mi brakowało jakiejś strzelanki w tych klimatach, więc już mnie mają i się jaram. Nie rozumiem tylko czemu ponownie ten sam podtytuł. Graficznie wygląda o wiele lepiej.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Do poniedziałku można testować otwartą betę. Jak wrażenia? Ja mam mieszane odczucia. Po pierwsze TTK jest bardzo niski, nie przypominam sobie odsłony CoDa, w której ginęłoby się tak szybko. Znacznie bardziej odpowiadało mi wydłużenie TTK, zastosowane w Black Ops 4. Poza tym gra jest zbyt ciemna, zwłaszcza w pomieszczeniach. Poprzez zastosowaną kolorystkę, mundury za bardzo zlewają się z otoczeniem.
Nowością jest tryb Ground War, czyli starcia 32 vs 32 z wykorzystaniem pojazdów wzorowane na trybie Conquest z Battlefielda. Niestety tryb ten zrealizowany jest według mnie słabo. Dostępna mapa jest zbyt mała na tylu graczy i ginie się bardzo szybko "znikąd". Doskwiera również brak jakiejkolwiek destrukcji otoczenia i prowadzenie pojazdów nie sprawia żadnej frajdy. Nie wspominając o sporych problemach w optymalizacji sieciowej, zagrałem kilka meczy i w każdym z nich pojawiały się spore lagi lub wywalało wszystkich z serwera.
Nowością jest tryb Ground War, czyli starcia 32 vs 32 z wykorzystaniem pojazdów wzorowane na trybie Conquest z Battlefielda. Niestety tryb ten zrealizowany jest według mnie słabo. Dostępna mapa jest zbyt mała na tylu graczy i ginie się bardzo szybko "znikąd". Doskwiera również brak jakiejkolwiek destrukcji otoczenia i prowadzenie pojazdów nie sprawia żadnej frajdy. Nie wspominając o sporych problemach w optymalizacji sieciowej, zagrałem kilka meczy i w każdym z nich pojawiały się spore lagi lub wywalało wszystkich z serwera.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Bardzo fajnie mi się gra, ciesze się, że dostane grę z kartą bo tak bym kupował, a tu gratis
Jedyne co mi sie nie podoba to, że czasem jest niestabilnie pod względem internetu. Ciągle mi prawie pokazuje pingi po 100.

Gram i jestem zadowolony, mam nadzieję że nie zepsują gry manipulując przy tym jak się gra... Generalnie to ostatnio tak dobrze się bawiłem w codzie przy okazji modern warfare 2 (fakt w żadnego innego oprócz bety coda wwII nie grałem więc się na codach nie znam).