Rage 2

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

Obrazek
https://www.youtube.com/watch?v=YfLPZ11oETA
RAGE 2 odpala 14. maja, ale zanim to nastąpi, cofnijmy się trochę w czasie i ogarnijmy, co działo się wcześniej. Znaaacznie wcześniej. Aż do pierwszej gry i... wcześniej?
i jak tam preordery zamówione ? ja na początku mocno się napaliłem ale im bliżej premiery tym więcej wątpliwości tym bardziej ze cena gry w Polsce trochę odstrasza.

a i mimo ze na STEAMie jak byk pisze polska wersja językowa dubbing to w sklepach piszą tylko o napisach, czyżby dubbing ekskluzywnie na platformie Valve :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jasne że zamówione ;) Mechanika strzelania z DOOM w otwartym świecie post-apo, kupili mnie od razu :D Ale tym razem odpuszczam pc master race i zamówiłem dla niebieskiej strony mocy xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

a po co a na co to komu
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 122 razy
Podziękowania: 472 razy
Kontakt:

Ja se kupiłem, jeszcze przed premierą, czego nigdy nie robię. Troche sie bałem że wyjdzie kicha, ale okazało się że nie potrzebnie. Gra jest rewelacyjna. Optymalizacja też. Mogę powiedzieć że nawet w Doomie tak dobrze mi się nie strzelało.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Feeling strzelania jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. DOOM'a może nie przebija, ale na pewno jest w podobnym stylu. Na razie pograne ok. 2h, 3 arki zdobyte, jeden "boss" podziemi zastrzelony, szkoda że do pracy trzeba jutro iść, chce się więcej :D
ODPOWIEDZ