Game.co.uk
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Zapewne są tu osoby, które kupowały w tym sklepie. Czy na swoich grach mieliście naklejki z informacją o 28-dniowej gwarancji? Czy gry z takimi naklejkami są nowe? Widziałem jeden egzemplarz bez folii, gdzie taka naklejka robiła za "plombę" i drugi w folii z czymś takim na wierzchu i też na brzegu, ale jeszcze między samą naklejką a folią było zabezpieczenie przed złodziejami. Kiedyś (nie wiem jak teraz) takie zabezpieczenie potrafili w Media Markt wpierniczyć do tekturowego pudła i zafoliować. Klient otwierał w domu taki zestaw z wkładką i się dziwował. 

Właśnie dowiedziałem się że Game nie wysyła do Polski :/ Podczas days of play znalazłem właśnie w Game obniżkę na tylko u nich dostępną serie "The Only on PlayStation Collection". Jest Uncharted 4 w obniżce https://www.game.co.uk/en/uncharted-4-2398745 , a że nie mam wydania pudełkowego to pomyślałem że nabędę a tutaj lipa :/ Ktoś się orientuję czy w ogóle jest szansa żeby ten sklep wysyłał poza UK? Albo w jaki sposób można sprowadzać rzeczy z UK z takich sklepów?
Jeśli nie wysyłają bezpośrednio do Polski, możesz skorzystać z jakiegoś serwisu przekazującego przesyłki. Coś jak mailbox.de tylko dla UK. Wyszukaj sobie: "parcel forwarding uk".
Może ktoś poda jakiś konkretny przykład takiego serwisu, ja niestety nie korzystałem z takiej opcji dla uk.
Może ktoś poda jakiś konkretny przykład takiego serwisu, ja niestety nie korzystałem z takiej opcji dla uk.